Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 311 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 15:34
Witam serdecznie nowe Craftladieski
Wciągające właściwości tego forum poznacie bardzo szybko, o ile już ich nie poznałyście
Ale ponieważ to bardzo pozytywne doświadczenie, nie bójcie się efektów!
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Witam,
Jestem Lusila.
Link do tego forum znalazlam na blogu koleżanki.Ucieszyłam się,że w końcu znalazłam miejsce gdzie będę miała z kim porozmawiać o moich zainteresowaniach.
Moje zainteresowania to malowanie,rysunek,projektowanie i wykonywanie kartek okolicznościowych oraz wiele innych prac manualnych.W przyszłości chciałabym spróbować
Decoupage.
Już od jakiegoś czasu zaglądałam tu na forum, z początku tylko po inspirację w szydełkowaniu
Potem jednak, zaraziłyście mnie swoim entuzjazmem i postanowiłam do pań dołączyć
Witam wszystkich jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie
Witam:)
Trafiłam do Was przez linkownię Gagu:))(mamoon). Szczególnie zachwyciła mnie Wasza Szkółka, porwały lekcje z Fimo- tak więc od wczoraj kręcę ślimaczki, a głównie dłubie w decoupage. Pozdrawiam wszystkie CrafLejdis:)
maluję, rysuję i jakiś czas temu wsiąkłam w scrapbooking link do forum dostałam od koleżanki z pracy, która namiętnie je przegląda
pewnie niedługo się uzależnię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum