CRAFTLADIES Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Witamy!!! (się)
Autor Wiadomość
elenuke 
BARDZO ZŁY admin

Pomogła: 5 razy

Ordery: Brak

Wysłany: 14 Październik 2006, 11:37   Witamy!!! (się)

Witam wszystkich na forum CRAFTLADIES, mam nadzieję, ze każdy będzie się czuł tutaj jak u siebie, a także znajdzie dużo nowych pomysłów do swojej pracy rekodzielniczej :) Oczywiście to, czy ten forum będzie się rozwijał zeleży tylko od WAS!!!

Google
Sponsor

Wysłany: 14 Październik 2006, 11:37   Advertisement

Celina 
Kandydatka na Craftlady ;)

Wysłany: 14 Październik 2006, 20:31   

witam i życzę , zdobywania nowych doświadczeń w następnych technikach rękodzieła.
Ja skupiam sie na wyszywaniu krzyżykami i trochę szyje poduszki , choć wiele rzeczy bym chciała wykonać.

zapraszam gorąco wystarczy się zalogować a ciotek kołderkowych potrzeba
http://www.kolderki.org/

a kiedyś było tak

http://www.kolderki.org/index.php?ind=urlobox
Ostatnio zmieniony przez Celina 15 Październik 2006, 20:29, w całości zmieniany 3 razy  

elenuke 
BARDZO ZŁY admin

Pomogła: 5 razy

Wysłany: 14 Październik 2006, 20:36   

:) Witaj Celinko :) Koniecznie w takim razie musisz odwiedzic linkownie w Haftach :) tam baardzo duuuzo wszystkiego :)
Fajnie, że nas robi się więcej:) Ten forum oficjalnie został zrobiony dziś, chociaż miejsce miałam od początku września :) Ale taką piękną jesień mamy....

danet
Goszcząca lady ;)

Wysłany: 14 Październik 2006, 21:39   

Witam wszystkich :-> No cóż nie jestem biegła w sztuce rękodzieła, :cry: kiedyś robiłam na drutach, potem długa przerwa, a teraz pierwsze koty za płoty- szydełkuję (próbuję). Efekty takie sobie. Podziwiam tych, którym starcza czasu na wykonywanie pięknych rzeczy, które lubię oglądać, podziwiać.
Witaj Celinko, jest nas dwie :roll:

michuteria
Początkująca Craftlady ;)

Wysłany: 14 Październik 2006, 21:54   

Witam i ja! Troche robie na drutach i na szydełku, czasem coś uszyję, próbuję też robić bizuterię itp. wszystko bardzo amatorsko ale sprawia mi to ogromną frajdę!
Pozdrawiam

baska 
Nie pisząca lady ;)

Wysłany: 15 Październik 2006, 08:33   

Witam, witam drogie forumowiczki. Pochodzę z województwa opolskiego, jestem nauczycielką. Uwielbiam robić na szydełku, trochę wyszywam krzyżykami. Inne robótki są mi obce, nie potrafię i już. Dość dobrze znam rosyjski, więc służę pomocą.
Pozdrawiam, Baśka

Margaret26 
Nie pisząca lady ;)

Wysłany: 15 Październik 2006, 10:20   

Witam wszystkiw entuzjastki robótek wszelakich :-) Ja ostatnio uwielbiam robić na szydełku, na drutach robię już bardzo długo, troszkę szyję dla mojej córeczki. Kiedyś wyszywałam dużo krzyżykami, ale ostatnio brak czasu. Zabieram się już od pewnego czasu, aby stworzyć swój album, ale marnie mi to idzie...
Pozdrawiam Małgorzata

aneri 
Goszcząca lady ;)
aneri

Wysłany: 15 Październik 2006, 13:25   

Wita jesienny Tarnów z bukietem z liści
uwielbiam wszystkie robutkowe zajęcia szczególnie szydełkowe cudeńka
mam nadzieję że nauczymy sie od siebie wiele nowego
(jeszcze nie załapałam jak wkleić zdjęcie :-( )

blue 

Wysłany: 15 Październik 2006, 14:06   

Witam wszystkich :) Fajnie że jest nowe forum, gdzie można się poudzielać , no i szukać inspiracji, podpatrując prace innych :) Już znalazłam tutaj coś ciekawego - torebki z filcu! Mam tylko nadzieję, ze znajdę czas na nowe hobby... :)

ruda 
Nie pisząca lady ;)

Wysłany: 16 Październik 2006, 10:34   

Serdecznie witam wszystkich miłośników robótek ręcznych. Sama szydełkuję, robię na drutach, niestety mam igłowstręt, dlatego nie wyszywam. Mieszkam w Wielkopolsce, jestem nauczycielką (jeszcze). Cieszę się na każdą nową możliwość porozmawiania o swoich zainteresowaniach. Oprócz robótek ręcznych uwielbiam czytać, jestem zapalonym ogrodnikiem, tylko czasu wciąż mało, mało, mało...

Ewa 
Ewa

Wysłany: 16 Październik 2006, 21:23   

Witam z Rzeszowa! Ja w tej chwili robię tylko na szydełku, ale tylko dla siebie, znajomym na imieniny i urodziny oraz dla rodziny, a wokresie letnim zajmuję się działką, co sprawia mi wiele przyjemności, ponieważ mogę uciec na łono natury
Pozdrawiam
Ewa z Rzeszowa

Sabina 
Nie pisząca lady ;)
Sabina

Wysłany: 17 Październik 2006, 12:26   

Witam wszystkie miłośniczki robótek. Mieszkam na Śląsku, szydełkuję, "drucę"- jak mawia moja córka, co do igły to ograniczam się jedynie do pozszywania "puszczonych" nitek, ale za to bardzo mi się podobają robótki haftowane.

Basik 
Goszcząca lady ;)

Wysłany: 17 Październik 2006, 15:38   

Witam! Prawie całe życie mieszkałam w Poznaniu , teraz na druga połowę mojej jesieni życia przeprowadziła m sie na wieś na pograniczu Wielkopolski i Dolnego Sląska . Zauważyłam że w mieście miałam więcej czasu na hafty , szydełko , druty , na swetry na maszynie dziewiarskiej jedno i dwupłytowych , szycie dla mojej córki ...co ja piszę jak to dawno było :) :) nawet makramy kiedys robiłam . Obecnie tez troche robie ale w lecie najważniejszy ogród potem zaprawy a w tym roku grzyby , grzyby i jeszcze raz grzyby. W każdej chwili służe pomocą . Pozdrawiam wszystkie grupowiczki Basik

Maata 
Nie pisząca lady ;)

Wysłany: 17 Październik 2006, 16:00   

Witam serdecznie z Łodzi.Od wielu lat zajmuję się wszelkimi robótkami,ale największa frajde sprawia mi haft krzyzykowy. Popełniłam już kilkanaście obrazków, największe moje przedsięwzięcie to obraz "Zakochana" S.Anderson.Chętnie służe pomocą w miare moich możliwosci
Ostatnio zmieniony przez Maata 22 Październik 2006, 01:44, w całości zmieniany 1 raz  

magdalenam 
Nie pisząca lady ;)

Wysłany: 18 Październik 2006, 15:37   

Witam wszystkich!
Jestem na forum od dzisiaj, pozdrawiam ze Szczecina. Moje pasja to robótkowanie i wszystko co z tym związane...

mój blog http://szydekieminadrutach.blox.pl

Odpowiedz do tematu