cudownie wykorzystane resztki materiałow, a jakie staranne wykończenie. Jestem zachwycona tymi drobiazgami, na pierwszym miejscu (o ile takowe moze być, przy tak ładnych rzeczach) stawiam koszyczek za pomysłowość.
jantar, same śliczności stworzyłaś! takie kosmetyczki, schoweczki, woreczki z wielką chęcią miałą bym w swojej torbie czy łazience... a pojemniczek na szczotki bardzo oryginalny. w zasadzie najbardziej mi się podoba to, że wszystko jest takie eleganckie! materiały i wzory dla dam
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 339 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 08:58
To ja już czekam na nowości! A jestem pod wrażeniem ostatnich Twoich prac i zakładek wymiankowych (pomysł tak efektowny, że aż nie chce się wierzyć w jego prostotę - mnie zatkało). I się powtórzę: pomysł z koszyczkiem prosty, ale trzeba geniuszu, żeby na niego wpaść
Zachwycam się i gratuluję wspaniałej wyobraźni
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum