ja też robię torebki... ale niestety nie mam zdjęć bo taka ze mnie gapa,że większość po prostu rozdaję zanim zrobię fotkę... heh no nic postaram się tu coś wrzucić jak zrobię coś nowego... a na razie idę oglądać zaprezentowane powyżej dzieła bo są naprawdę SUPER
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2581 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 4 Październik 2007, 08:48
Koniecznie pokaz i pamietaj koniecznie rob zdjęcia,i to nie dlatego że my chciałybyśmy zobaczyć,ale to jest dokumentacje fotograficzna twojej pracy.Ja mam kilkanaście lat nie sfotografowanych i bardzo żałuje , bo uszyłam tyle rzeczy i sama juz nie pamietam co i jak a szkoda, zwłaszcza jak ktoś sie zajmuje czyms zawodowo, to musi byc jakiś zapis.Miło potem wspominać, ogladać, pokazywać komuś.
Joania to fakt...
ale Ja na co dzień zajmuję sie malarstwem a wszystkie moje "cuda z niczego" robiłam do tej pory dla własnej przyjemności -
torebki lubię robić najbardziej bo nie zajmują dużo czasu a dają wiele możliwość -
Ty zresztą wiesz o tym najlepiej - Twoje prace same mówią za siebie
no to i Maja torebka
zrobiłam do niej jeszcze koraliki i bransoletkę w tym samym kolorze
(ale to chyba nie tu powinnam ja umieścić )
całość była projektem do sukienki mojej mamy wyciągniętej z dna szafy...
swoją drogą tam są prawdziwe skarby
torebka.jpg
Plik ściągnięto 695 raz(y) 74.68 KB
torebka_.jpg w środku... na podszewkę użyłam koronkę
Plik ściągnięto 695 raz(y) 141.84 KB
torebka__.jpg naszywane detale... koronka i różyczki
Plik ściągnięto 695 raz(y) 136.78 KB
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum