Właśnie jestem w trakcie robienia torebki, pozszywałam już części i doszyłam rączkę ale myślę jak tu ją dalej wykończyć, no i czym usztywnić, bo jakaś workowata wyszła... Moze ktoś ma jakis pomysł? I chyba zrobię podszewkę.
Jak skończę, to wrzuce jakies foto
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2581 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Marzec 2007, 17:22
O no nie mogę mam serce złamane ,ta trzecia torebka z dzyndzelkami to ja niewiem za bardzo ,czy te trójkaty są pozszywane ,czy jakoś dziergane? Biegła w drutowaniu to ja nie jestem,a te inne wzorki takie wypukłe ,pomocy!!!!!
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2581 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Marzec 2007, 18:27
no niby jest pokazane na obrazkach i jest schemat ale schematu ja odczytac nie umiem a z obrazków wszystkiego nie wiem bo to co widze to chyba pozszywane trójkaty albo elementy na ktore składaje się dwa trójkaty złaczone wierzchołkami i potyem dorobione poledyńcze trójkaty,ale tam widzę połaczone trzy trójkaty, no i jestem cała głupia.Jak ktos jest biegły w tej sztuce to pewnie widzi i już wie co dalej a ja nie.Ja w swojim zyciu zrobiłam tylko parę swetrów i tam raczej bawiła,m sie kolorami,a ażury i takie reliefy to co to to nie,nic nie rozumiem :roll: :roll: :roll: :-/ :-/ :|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum