Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1222 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Kwiecień 2007, 23:42
Hej Sinhue
Widziałam nowy kurs, bo mam rss ustawiony na Twojej stronie
Kurs świetny, co prawda te "kanwy" chyba są jeszcze w Polsce niedostępne, ale myślę, że można zamiast nich użyć deseczek - albo sklejki takiej cieńszej, albo grubszych desek przyciętych do odpowiednich rozmiarów. W każdym razie ten "tryptyk" jest wspaniały! No i nie mogę się doczekać sklepiku
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Ivy, myslisz, ze w Polsce nie mozna ostac takich malych plocienek do obrazow ? Myslalam, ze moze w sklepach malarskich cos takiego jest sprzedawane (bo duze plotna sa, ale male nie wiem).
Plocienka te moga byc jakichkolwiek rozmiarow (oczywiscie nie za duze, bo wowczas trzy naraz zajelyby cala sciane). Liczy sie tutaj tylko wasza wyobraznia.
Wysłany: 29 Kwiecień 2007, 21:51
Duże można dostać w sklepach z zaopatrzeniem dla plastyków, szczególnie przy Akademii Sztuk Pięknych, natomiast właśnie co do rozmiarów, to takich malutkich chyba nie da rady Spróbuję z deskami, jak będę miała chwilkę wolną, to wrzucę wyniki na forum, albo na bloga
Wysłany: 30 Kwiecień 2007, 11:07
a masz rację, coś muszę z tym zrobić może jak dodam tam takie info w formie profilu to się będzie wyszukiwało, jeśli dodam tam, że używam na sieci nicka Ivy Dzięki za podpowiedz Joaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum