Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 27 Sierpień 2007, 17:10
no i zrobiłam fotkę. tablica prosta bez efektów dodatkowych typu malowanie ramek i obrazu. bardziej dla sprawdzenia czy się sprawdzi. w planach coś lepszego (tylko muszę korki pozbierać). a sama tablica sprawdza się dobrze
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27 Sierpień 2007, 18:48
no widzicie co za marnotrawstwo, całe korki naklejałam
teraz mam pomysł na tablicę z głębokiej ramki (widziałam w IKEA) i wklejonymi korkami na stojąco. czyli wyjdzie gruba i mała będzie do kuchni na wpinanie list zakupów, pomysłów na obiad etc. ta wisi w przedpokoju przy lustrze.
korków mi jeszcze trochę zostało no i zbór win mam do wypicia
Wysłany: 27 Sierpień 2007, 18:51
Bergamotka, to fakt że mniej korków ale ni widać wtedy napisów z różnych winnic. no i musiałyby być cięte na max części, zeby wbić swobodnie pinezkę, aczkolwiek to tez fajny pomysł (kroiłam na plasterki do innych potrzeb i zawsze wychodziły mi krzywe. Ma ktoś pomysł jak to zrobić domowymi sposobami aby były równe??)
Lula Lu, inaczej to sobie wyobrażałam, ale musze przyznać, że przez te napisy tablica jest bardziej klimatyczna
smacznego winka życzę w końcu jakoś korki musisz wydostać
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum