Jolcia pięknie wszystko robisz i aranżujesz ale najbardziej podoba mi się ten koszyk duży żółty, jest ekstra. Albo ten malutki biały z kokardkami żółtymi też cacko.
pozdrawiam
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Jolcia pięknie wszystko robisz i aranżujesz ale najbardziej podoba mi się ten koszyk duży żółty, jest ekstra. Albo ten malutki biały z kokardkami żółtymi też cacko.
dzieki iza :* jajka sa drewniane, tylko aplikacje z masy solnej, przyklejone na wikol. A szydełkowe składaja się z dwóch połówek, można tam włożyć jajko na twardo do święconki a potem zjeść (pomysł zgapiony z gazetowego, masa solna- autorskie, pozwalam zgapiac )
_________________ To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić z powrotem.
pomysł super, też się zapisuję
tylko - z doświadczenia - radzę uważać na kupne barwniki. w zeszłym roku się napracowałam, ugotowałam kilka jaj i farbowałam w różnych barwnikach, a po wyjęciu jaja miały ten sam kolor co na początku, ewentualnie były minimalnie przybarwione - co wyglądało jak brudy. pewnie nie wszystkie barwniki tak mają, ale mi sie akurat takie trafiły.
najpewniejsza jest chyba stara sprawdzona cebula...
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum