Wiek: 20 Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 442 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Lipiec 2008, 13:09 Zabawy bardziej dla chłopców
A teraz pochwalę się Wam moim urodzinowym prezentem od Ukochanego
ciekawe co Wy na to...
Technika narazie zupełnie mi nie znana, słyszana tylko z Jego opowieści, aczkolwiek brzmiąca dosyć ciekawie ["wytrawianie płytek"] Też jest z tym sporo roboty i niezłych niespodzianek. Ale chyba warto, same [sami] zobaczcie!
ps. narazie wrzucam skan, więc może dziwnie płasko wyglądać. Zdjęcia niebawem.
Od siebie mogę dodać, że używalem papieru do wydruków fotograficznych (nie znam dokladnej nazwy ale w dotyku jest jakby "lakierowany" i błyszczący), zdjęcie przerabiałem w programie GIMP (mozna ciagnac za darmo). Żelazko mamy bez problemu sie sprawdzilo w preznoszeniu toneru na plytke.
Wszelkie materialy mozecie kupic na allegro, lub tak jak ja na wolumenie w warszawie. Koszt plytki 10x30 cm to jakies 2zl, a torebka wytrawiacza kosztuje 4 zl (jak sie potargujecie to nawet mniej)
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 339 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 20 Lipiec 2008, 12:42
Technika bardzo fajna. Pamiętam z ZPT, że się chłopaki w klasie w coś takiego bawili i trawili płytki do układów scalonych, żeby tam potem kabelki dolutować i takie tam.
PS.Ratować kotka
Berg, jak przyjedziesz do Wawy, to ja się zrzucę na kuwetę do trawienia
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum