laprovence Kandydatka na Craftlady ;) zakochana w Craft:)
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Październik 2008, 17:07
Ok dziewczyny wszystko pięknie i ładnie.Podajecie linki, gdzieś wyczytałam o znaku firmowym, który można wyciąć,ale co z prawem autorskim? Chętnie bym sobie po drukowała,ale boję się,że zaraz mnie ktoś zakabluję i mogę za to decu nieźle zapłacić:(( Mam obawy,gdyż jedna firma już w ten sposób po tyłku dostała,a wszystko przez to,że zaczęła się nią interesować konkurencja. miała nietuzinkowe motywy lawendy.ktoś wpisał w google lawenda i jest jak byk.znak wycięty,ale konkurencja napisała do osby,która zrobiła print i firma dostała byczą karę bo takich printów miała pokaźną ilość. Weszłam w linki przez Was podane i są tam niekiedy ceny za kupno zdjęcia,więc, czy nie jest to dla Was ryzykowne? No chyba,że robicie przedmioty dla siebie,a nie na sprzedaż?
dziewczyny powiedzcie mi jedno robicie ksero obrazków z neta na drukarkach atramentowych na papierze zwykłym ? pózniej lakierujecie te obrazki lakierem? jakim? ja słyszałam ze nawet lakierem do włosów mozna pryskac a jak robicie to na papierze sniadaniowym wiem ze tak tez robia ,ale mi sie papier drze i marszczy w mojej drukarce ufffff ale sie napisałam czaekam na odpowiedz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum