no to jestem po rozmowie z dziekanem Termin zatwierdzony, zgoda wydana.
Termin II kiermaszu to 12-13 lipca (sobota-niedziela:)). Także, macie miesiąc na przygotowanie prac Liczę, że na tym kiermaszu pojawi się więcej osób z forum. Jeśli chodzi o nocleg to ja mogę kilka osób spokojnie przenocować (jakieś 4-5 ). Stoiska są płatne Pieniądze ze stoisk przeznaczone są na baner i ulotki. Więcej informacji na pw
Jeśli wiecie , że na pewno uda Wam się pojawić to dajcie mi znać jak najwcześniej, żebym mogła sobie mniej więcej wszystko rozplanować
dodam jeszcze, że poza moją biżuterią na kiermaszu znajdziecie:
- kłębki koloru od Bajkopisarki
- miedziane kolczyki od Jamajki
- frywolitkowe kolczyki od Alveanerle
- biżuteria witrażowa od Bergamotki
- biżuteria z minerałów i korali szklanych od JagodaArt
o jeeeeej ,dziewczyny - "byłam" , widziałam , podziwiałam , miałam ochotę sięgnąć .... aby dotknąć i pooglądać - wszystko piękne , bardzo lubię takie takie kiermasze i wystawy , fajnie miałyście i mam nadzieję że dużo waszych wyrobów - poszło
Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1250 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Lipiec 2008, 15:00
anielska, a jak było z kupującymi jeśli można zapytać? bo z tego co ja widzę to w Polsce jeszcze ludzie są mocno zdziczali jeśli chodzi o rękodzieło i zazwyczaj tylko oglądają i nawet boją się spytać o cenę.
aaa;) wczoraj wróciłam z wakacji kolejny kiermasz odbędzie się jednak 20-21 września !!! będą wtedy również drzwi otwarte na mojej uczelni (z tego co mi wiadomo )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum