Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Luty 2008, 13:04
dziękuję rozelko, tak szczerze mówiąc to zaciekawił mnie ten temat, ale nie planuje niczego takiego robić na razie . jak Nadejdzie Czas to sobie poszukam dokładniej (albo poproszę Cie o pomoc )
Krolewno/inna deco czy mozesz mi podpowiedziec w jakie produkty mam sie zaopatrzyc nim zaczne malowac na tkaninie?<glownie chodzi mi o koszulki bawelniane> I czy moglabys polecic np.farby konkretnych producentow?Jest tego tyle na rynku,ze nie wiem co najlepiej bedzie sie sprawdzac..
_________________ Cisza,która dojrzała do krzyku..
Hobby: sztuka, dłubanie, etc. :) Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 554 Skąd: Mysłowice/Pilica
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Luty 2008, 19:22
W parawdzie nie jestem Królewną, ale popaćkałam w życiu kilka koszulek.
Ja zawsze używałam zwykłych akryli. Dość dobrze się trzymają, chociaż po długim czasie eksploatowania, zwłaszcza, gdy nałoży się grubą warstwę farby, lubi pękać i łuszczyć się.
Nie mniej jednak zabawa jest przednia
Jeśli chcesz nanieść na koszulkę konkretny wzór, np. czcionkę, to polecam wydruk i wykonanie szablonu na folii do przenoszenia liter. Taką, jaką używa się do wykonania reklam. Jest przezroczysta, samoprzylepna, łatwa w użyciu, a efekt fajny
Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum