Ja mam taką prośbę- jeśli któraś lady jest w posiadaniu kursu z decou print- room,
to bardzo proszę o zamieszczenie, albo wklejenie linka do odnośnej strony.
Właśnie przeczytałam wątek o print- room'ie na naszym forum i bardzo mi się spodobało
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2593 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 1 Luty 2008, 17:32
Spinka, print room to nic innego jak decou klasyczny tylko, ze z wykorzystaniem biało czarnych motywów - do samodzielnego pokolorowania wg. potrzeb, lub też nie - jeśli wersja czarno-biała nam, odpowiada. Nazwa stąd, że tak dekorowano kiedyć ściany - taka jakby tapetka . Motywy można zastosować oczywiście na co sie chce.
Dziewczyny to jest watek z kursami obrazkowymi - inne tematy, problemy i zapytania maja swoje miejsce gdzie indziej.
Zebrzyca ostatnio porządkowała - szanujmy jej pracę - i pilnujmy, aby nasze forum było czytelne dla odwiedzających
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum