Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Listopad 2006, 13:48 Bizuteria z filcu
Robimy kuleczki-koraliki tak jak pokazane jest W TYM WĄTKU , nawlekamy na nitke ( a jeżeli zrobimy czymś ostrym dziureczki to i na żyłke - tyle, że to już ciężej)z koralikami, zapięcia i VUA LA Oczywiście trzeba mieć wprawę we wszytskim i wytrwałośc w filcowaniu koralików ( ja robiłam długi naszyjnik połowa leży zrobiona, a druga ... w sumie u mnie tak jest ze wszystkim kto nauczy robic do konca a?? )
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 2 Listopad 2006, 15:30
Oj ja tez musze sobie zamówić igły, jak narazie to bawie się na mokro. W sumie igły sa raczej potrzebne do jakichś figurek, a takie korale to właśnie na mokro.
No i uważaj by się nie skaleczyć igłami!!! Bo są nprawdę ostre!
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1259 Skąd: z Poznania
Wysłany: 25 Marzec 2007, 06:40
Prześliczne!!! Ja jeszcze nie próbowałam, na razie zamówiłam potrzebne materiały na Allegro. Jak na razie kupiłam sobie gotowe koraliki Stamperii (droooogie ;/) bo się nie mogłam doczekać robienia Zrobiłam sobie kolczyki - bardzo proste, ale lubie właśnie takie proste rzeczy Nie są super (te moje kolczyki), ale to były jedne z pierwszych jakie w ogóle zrobiłam, więc byłam straaasznie dumna
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum