Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1557 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Maj 2007, 16:39 Ogłaszam nabór moderatorów :)
Ogłaszam konkurs na stanowisko moderator. Przyjmę 2-3 kandydatury. Przede wszystkim chodzi o rozwijanie działów mniej rozwiniętych i oczywiście tak jak każde moderatorstwo - śledzenie aby posty w topikach były na temat, kasowanie spamu itd, ( tego na naszym forum jest mniej).
Proszę poważnie się zastanowić i poniżej deklarować swoje chęci Lub promować kogoś z forum
Wysłany: 3 Maj 2007, 17:02
Kochane już jedną kandydaturę mam Zostały jeszcze 1-2 Wybór był szybki, bo i kandydatura się zgłosiła zacna skromnie bo na priv
Otóż proszę powitać nowego moderatora IVY Zaraz ustalimy co i jak
Proszę się zgłszać bo pomóc mi bardzo potrzebna
Wysłany: 3 Maj 2007, 17:10
a no bo ja chciałam zebyś byla juz tak wczesniej Więc powiedzmy że miałaś chody A do tego Twoja znojomość różnych rzeczy i ten tux na gg Ci napisalam Ivy jestes tam??
Kochane kolejne 2 miejsca Kto chętny
Wysłany: 3 Maj 2007, 18:22
Kochane możecie gratulować nabór moderatorów odbywa się w tempie bardzo szybkim Proszę pogratulować kolejnemu świeżo upieczonemu modowi ROZELLCE
Nie zgłaszała się sama, ale dostałam parę rekomendacji na PW więc jak tu ustać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum