Tez brakowało mi forum , przypuszczałam że to wina serwera Jeśli przyjmiesz naszą pomoc finansową to moja składka również będzie całkowicie bezinteresowna.
Jestem tu od bardzo niedawna, zaledwie kilka dni, a już sama zaczęłam się tak przywiązywać, że gdy serwer padł był, sprawdzałam co chwila, czy już działa. Więc co dopiero dla Was, które jesteście tu osobami z dłuuugim stażem, znającymi się często osobiście, zaprzyjaźnionymi tak bardzo.
To, że dostęp do tego forum jest bezpłatny, a koszty spoczywają całkowicie na Elenuke, to jest wielki ukłon w stronę osób, takich jak ja. Mogę korzystać w jednym miejscu z doświadczeń tak wielu innych osób. I... pomyślałam sobie... że może gdybyśmy tak zaczęły klikać... hmm... na reklamki z gogielka, to... to może by Ci pomogło szanowny Adminie?
Ja nigdy nie klikam na reklamy. Nie wiem, jak inni. A przecież to chyba mogłoby pomóc, prawda? Nie znam się zbytnio na tym, bo nie uczestniczyłam nigdy w tych programach, ale... jeśli mogłoby pomóc?
Co Wy na to, a zwłaszcza Ty Elenuke? Czy to sensowne?
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1806 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Maj 2008, 13:16
Sensowne, sensowne; od czasu do czasu jest o tym mowa w boxie, każde kliknięcie to kilka grosików.
Rooda, ja tak w kwestii informacji - Ele pisała kilka razy że nie ma dostępu do sieci w domu to raz, dwa nawet jeżeli wie o tym że serwer padł, sama nic nie zrobi, bo wszystko zależy od właściciela serwera, usterka znika jak ją naprawi odpowiedzialna za to ekipa, Ele co najwyżej może biegać nerwowo z kąta w kąt i bezsilnie czekać odpowiadając na pytania forumek - co z forum. Co innego jeżeli problem dotyczy błędu który pojawi się w skrypcie forum, wtedy Ele czy też Jej Brat mogą zadziałać i robią to. Wychodzę z założenia, że: padło, to trudno, Ele na pewno o tym wie i jeżeli coś może to robi, a skoro nie działa dłużej to musi być to przyczyna na którą nie ma wpływu i koniec. Dlatego nie piszę żadnych maili czy nie dzwonię do Niej, bo po co ma się dodatkowo denerwować swoją bezsilnością. Takie jest moje zdanie. Zresztą wychodzę z założenia - nie płacę za dostęp do forum więc nie mam prawa wymagać czegokolwiek w kwestii działania czy też nie forum. Co do pomocy informatycznej była o tym wiele razy mowa, Ele ciągle powtarza, że nie jest w stanie wszystkiego sama naprawić, Brat nie ma czasu, więc pytała kilka razy czy jest wśród nas ktoś kto potrafiłby od strony informatycznej zadbać o forum. Nie bierz tego proszę do siebie, to ogólna informacja dla wszystkich którym mogło umknąć uwagi kilka spraw.
Nie znalazłam jeszcze nigdzie info o tym, więc sorry za pytanko o to klikanie. I klikłam już kilka razy. No i dopisek zrobiłam w stopce. Aaaa cccccooooo
Dziękuję Rozelko (jeśli wolno mi tak do Ciebie mówić) I myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, by każdy, komu zależy na forum, dopisał kilka słów o klikaniu w stopce, choćby dla nowych, jak ja, które mało domyślne ? Sądzę, że efekt murowany, a nowy stabilny serwer pozwoli nam wszystkim uniknąć w długie weekendy "przypadków"
Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1556 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Maj 2008, 14:25
Zebrzyca wszystko opisała za mnie
Reklamki jak najbardziej pomocne ale klikajcie nie częściej niż ze 2-3 na dobę bo mnie zabanują.
Rooda nikt nie wprowadza nerwowej atmosfery, serwer działa póki co, będzie inny, będzie działało i będzie wszytko dobrze i wspaniale (miejmy nadzieję)
Ja napisałam to co odczułam ze swojej strony. Serwer w taki sam sposób z takim samym nagłówkiem wysiadał nie raz i wracał do normy. Ja internetu w domu nie miałam, naprawdę musiałam się nalatać żeby gdzieś w weekend znależć net, więc było jak było, ale już minęło, emocje opadły i nie ważne.
Więc niniejszym każdy wyraził swoje zdanie za co serdecznie wszytskim dziękuję
Czekamy na nowy serwer - będzie wkrótce.
Mam delemat .Chciałam zamieścić fotki swojej pierwszej torebki ,którą zrobiłam,ale nie wiem czy w dziale ''torebki'' czy w dziale ''moje prace'' .Może któraś z Was mi doradzi?
Chciałam się zapytać- Ponieważ regulamin forum nie przewiduje wklejania linków do żadnych stronek komercyjnych- co rozumiem, ale... np duże markety spożywcze, czy budowlane mają czasami fajne oferty, a nie sposób przecież śledzić promocji w tych sklepach na bieżąco- to czy byłaby możliwość zamieszczenia wątku pod nazwą- okazje cenowe (czy cUś) w którym tylko mogłybśmy pisać, że np w Owadzie będą stempelki, a w Lidziu inne farbki??
Alvea - tak do takich stron mozna podawać linki. MOzna tez informować o sprzedazy np. materiałów do scrapowania w dużych sklepach sieciowych typu Lidl, Biedronka, Tesco itp.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum