Wysłany: 28 Maj 2008, 15:44 " zaczarowany " ołówek :)
Witam wszystkich
Dziś siedząc na jakiejś nudnej lekcji i trzymając zwykły drewniany ołówek w ręce wpadłam na świetny pomysł ... ołówki wcale nie muszą być podobne do siebie. nudne i mało oryginalne .
Kupiłam sobie super klej do papieru ale skleja wszystko .. poszukałam cekiny (ale takie w miarę małe ) w mojej magicznej szufladzie i ozdobiłam troszkę mój ołówek ... z cekinów można robić różne wzorki ... kształty i mieszać ze sobą kolory efekt mojej pracy juz nie długo może zostanie zamieszczony .. więc do ołówków !! troszkę wyobraźni i cekinów
( oczywiście można coś innego wykorzystać co się zmieści na ołówku cekiny to tylko przykład ) mamy swój piękny ołóweczek ..
_________________ Wiesz Prosiaczku...czasami Nawet Przyjaźń Znika Jak Miodek Kubusia..:(
_________________ I read a book about the self
Said I should get expensive help
Go fix my head
Create some wealth
Put my neurosis on the shelf
But I don't care for myself
I don't care for myself
I don't care for myself
I don't care
SempreSorrir Kandydatka na Craftlady ;) ZawszeUśmiech...
Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2008 Posty: 23 Skąd: z nad morza xD
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Lipiec 2008, 17:18
ale jestem ciekawa... ja kiedys ze swojego olowka zrywalam do kolorowe (do drewna surowego) i pozniej malowalam mazakami... ale jak sie temperowalo to sie sliczne kwiatuszki i serduszka niszczyly
_________________ Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sam
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi,
Teraz śpij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum