Eeeee, przesadzacie moja wać pani Joaniu Kolorki fajne i te połyskliwości także. Ciut krzywe ale co tam, w tym temacie niech się eksperci wypowiedzą dlaczego tak wyszło. Widać, ze miał to być motyl. Ale pewnie w tym piekarniku, za bardzo się wiercił
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Joania, mnie sie podobaja ! chcialabym zeby mi tak wychodzilo jak Tobie nie wychodzi hihihih naprawde dla mnie bomba. i kolory i ksztalty (serio serio). Bardzo sie napracowalas przy tym wzorze ?
Joasiu
-zarys motyla jest ? - jest !, kolorki ładne są ? - są !, trochę krzywawe są ? -są ! bo to jest motyl - abstrakcja , i fikuśnie wyglądają i gratyluję ci za odwagę i pierwsze fimo motyle
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2582 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Wrzesień 2007, 07:10
Hi hi Halszko nie ma to jak dorobić ideologię "Motyl abstrakcja" .Trochę mnie pocieszyłyście dziękuję.Uff , linczu nie było...z mysiej dziury wystawiłam głowę
o matko! pierwszy raz i taki skomplikowany wzór - ektra są!
a to, że nie mają przekroju idealnego koła - cóż. następnym razem z pewnoscią będzie lepiej
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 686 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Wrzesień 2007, 21:42
Joania, fajnie wyszło A pierwszy raz... no... zazwyczaj bywa ciężki Ale dałaś radę. A że o lodówce zapomniałaś... Pewnie tak się napracowałaś nad tymi motylkami, że już nie miałaś siły dojść do lodówki.
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum