Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 1612
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Maj 2007, 16:53 FIMOlepki
Niecały rok temu zaraziłam się kulaniem fimo Lubię to bardzo, choć czasem coś wyjdzie lepiej, czasem gorzej, a czasem wychodzi coś zupełnie przypadkowego Ktoś się ode mnie zarazi?
kolczyki24.jpg
Plik ściągnięto 2111 raz(y) 51.87 KB
bransoletka21.jpg
Plik ściągnięto 2111 raz(y) 42.02 KB
bransoletka2.jpg
Plik ściągnięto 2111 raz(y) 52.1 KB
korale8.jpg
Plik ściągnięto 2111 raz(y) 63.42 KB
korale11.jpg
Plik ściągnięto 2111 raz(y) 61.86 KB
korale9.jpg
Plik ściągnięto 2111 raz(y) 45.86 KB
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Proszę o przytrzymanie bo zaraz spadnę z krzesła z wrażenia , OBŁĘDNE wszystkie, nie wiem który jest ciekawszy i piękniejszy
Zamiast sie pytać czy to TY zrobiłaś z fimo te koraliki w bransoletce powinnam najpierw zajrzeć tutaj .
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1556 Skąd: Kraków
Wysłany: 5 Maj 2007, 17:48
naprawdę super, też jak i rozellka nie wiem które mi się bardziej podobają myślę, że te trzecie były najbardziej pracochłonne piąta (bransoletka) koraliki wydają się być trochę jakby za grube, albo to biały kolor je tak powiększa Tak czy inaczej masz rękę/palce do Fimo !!!
off top: Ja do wszystkich rzeczy ma tylko głowę - teorię, miliony przejrzanych stron, a co do samego wyrabiania..... Jak leży miesiąc temu kupione kostki Fimo, tak i dalej leżą czekają ciągle na natchnienie ale ja to leń inspirować innych lubię, a żeby siebie hehe. Więc naprawdę podziwiam wytrwałość !!!
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1222 Skąd: z Poznania
Wysłany: 5 Maj 2007, 21:45
Proszę mnie nie denerwować! Miałam nei kupować już nic więcej :/ Ale jak tu się oprzeć, jak takie kusicielki kuszą i kuszą takimi ślicznościami! Ja też chcę tak!!!
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum