Popieram przedpiszczynie. Liści w złocie jak żywe
A kotki trochę się rozjechały, mi osobiście bardziej przypominają jesienne liście ale i tak bardzo mi się podobają
A te niebieskie kwiatuszki trochę takie dziecinne wyszły ale napewno ucieszyłyby niejadną małą elegantkę
dzieki
i za slowa krytyki rowniez
listki tez mi sie najbardziej podobaly
co do kotkow (a raczej plamek) to wlasnie nie wiem co robic zeby wyszedl regularny wzor. wyszedl mi taki kotek -futrzaczek
kwiatki na ostatnim zdjeciu mialy byc wieksze. nie sa- a to ma wplyw na calosc koralikow.
ale faktycznie moze ktoras mala elegantka je polubi...
kotki wyglądaja jak kotki i nie wiem jak miły wyjsc ale te mi sie bardzo podobaja. jesienne liście troche nie ten klimat (30stopni za oknem!) ale tez całkiem sympatyczne. Co ja gadam, boskie. a na kwiatkach widac ze to modelina. Wolę jak ludzie patrzą i robią z czego to?!
_________________ Gdy spełniają się marzenia, nic nie wydaje się nie-na-miejscu. UW Psychologia - drims kom tru
wielkie dzieki wszystkim za opinie
teraz powklejam pare nowosci , ktore zdarzyly sie zakurzyc a to przez moje braki komputerowe
(dzieki izuss jeszcze raz za pomoc)
zalaczam tez juz wczesniejsze prace(dwie) ale wykonczone- udalo mi sie znalezc w koncu lakier i sznurek
dziekuje zebrzyco i izuss
a..... hmmmm... jakie wisienki...?
masz na mysli te zielone koraliki ze wzorkiem i z truskawkami? je robilam poprzednio ale inaczej polaczylam i chcialam to pokazac. teraz tym bardziej doceniam tych co robia w fimo. ciezko . ale chyba nie jest tak zle... co zrobie to moja mama juz mi zabiera
alka i o to w tym chodzi czasem jak cos robimy widzimy zupelnie co innego niz oglądający i na tym polega prawdziwa sztuka mi się bardzo podobają Twoje fimiaczki - zwlaszcza świrle
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum