Bardzo mi się podobają wszystkie prace, ale następne fotki może zamieść już po upieczeniu? Wydaje mi się, że milej jest oglądać już efekt końcowy, niż prace wspaniale wykonane, ale nie wypieczone. Myślę, że tak jest uczciwiej...A tak piękne cacuszka jak Twoje zasługują na obfocenie jako gotowe koraliki czy brosze!
ano nastepnym razem tak zrobie
chcialabym oprawic to co robie ale nie mam dostepu do materialow. trzeba by zorganizowac wielka wyprawe po lakier, druciki, sznurek. z tych trzech rzeczy mam jedynie sznurek
Nooooo- są jeszcze ładniejsze niż przed upieczeniem! )Super prace, gratuluję wyobraźni i zgrabniutkich paluszków! Świetnie się je ogląda, a winogronka to aż kuszą żeby je zjeść!!!
dzieki Zebrzyco,Toke i Lejdik. to beda juz ostatki, poki co. modelina mi sie praktycznie skonczyla. mam tylko scinki,ktore po polaczeniu maja nieokreslone ( nazwijmy je stonowanymi ) kolory, co zreszta widac.
dzieki Rablinko i Ggagatko
opetalo mnie cos przez ten tydzien. wlasnie wyrobilam wszystko co mialam -fimo, premo. nawet je polaczylam ze soba, byle by wyrobic . zostala mi jedna jedyna kosteczka , nierozpakowana . (tak apropo - nie ma problemow z pieczeniem przy laczeniu premo i fimo)
i kusi mnie by zaczac jeszcze raz.
jutro wkleje dwa- trzy zdjecia szaraczkow-resztek (dzisiaj juz za pozno by zrobic fotki) i zrobie sobie wolne.
prawde mowiac stesknilam sie za masa solna
Ale mi się podobowywują....
Te czarno-pomarańczowo-czerwono-brązowe są przepiękne. I te bordowe z pierwszego wrzutu z zeszłego tygodnia....
Noż tydzień mnie nie było znowu i już takie cuda.....
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum