piękne jest to połączenie turkusu i brązu! cudne!
ale będę twarda - postanowiłam mówić fimo "nie" póki nie zakończę wszystkich zaczętych i zaplanowanych robótek szydełkowo-drutowo-szyciowych... czyli przez następna 10 lat
a, jeszcze tylko dodam, że strasznie fajny pomysł z tymi świrlami na kolczyki - tylko czy one aby nie są ciężkie?
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
bardzo ładne prace nie moje kolory ale doceniam mimo to...
a paznokcie, po prostu wow! ja nie umiem jednym kolorem równo pomalowac a co dopiero takie rzeczy, podziwiam!
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
pysiamn, niesamowite są Twoje prace! normalnie LOVE ja dopiero zaczynam fimowanie i narazie jestem pod wrażeniem właściwości i możliwości. Za czasów podstawówki bardzo dużo lepiłam ze zwykłej modeliny i potem to malowałam. ale fimo jest the best
Możesz zdradzić jak robisz ten wzór w którym wykonałaś m.in te sztyfty, oraz wisiorek i kolczyki- z transparentnej białej i turkusowej?
ponieważ dopiero tu trafiłam... nie wiedzieć czemu... muszę przyznać, że Twoje prace są kapitalne... ich misterność, delikatność po prostu powalają ... no i to są dosłownie Moje kolorki... a Moje typy to: tygrysie oko i cyklon w turkusie + kolczyki... bardzo ciekawie są też wykończone długopisy... no i oczywiście ... kaczorek
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum