Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2582 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 08:23
Jadziołek fajne te twoje figurki, a czerwonowłosa syrena bardzo kusząca nawet we śnie
Piszesz ze masz dollfie a jaką dużą , małą? I jestem ciekawa stroi dla niej.
Nie mogę się powstrzymać przed floodem, bo syrenka jest piękna, sama gracja... włosy mi nie przeszkadzają :-) ... No i do tego Tolkienowskie dusze :-) Witajcie :-)
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 17:40
zastanawiam sie nad tymi uszami i włosami , spróbuję to jakoś razem skombinowac żeby sobie wzajemnie nie przeszkadzały
Wspaniale że się syrenka podoba , na tą chwile ja sama jestem z niej najbardziej zadowolona , mimo ,że cielisty elfik lepszy technicznie ,ale jeszcze się nie doczekał charakteru ...:P
A dollfie ... zależy co masz na myśli pisząc duża albo mała ... mamy MSD czyli mierzy 43cm ,jak dla mnie to już duzo , ale przecież są też takie dwa razy większe Na razie nasza pierworodna Una jest jedynaczką ale mam nadzieję ,że niedługo . Ciuszki niedługo pokażę w odpowiednim dziale forum ..właśnie jestem w trakcie potworzenia i daję dłoniom odpocząć od szydełka
Wysłany: 7 Czerwiec 2008, 23:35
w ramach ćwiczeń powstał elfik numer 2 ... nic nadzwyczajnego ,ale sie staram
i jeszcze odpowiedź na sugestie rablinki ,zarówno aniołek jak i konik morski .... smoka na razie ni ma ostrzegam lojalnie ,że styl tutaj zupełnie inny ...
mam nadzieję,że się spodoba
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 10:05
isani elfik to naprawdę nic nadzwyczajnego , powstał za sprawą mojego mężą ,który na mnie krzyczy,że ja bym tylko chciała od razu cuda tworzyć ,a ćwiczyć to nie mam zamiaru jak oglądam prace ludzi ,którzy rzeźbią np. pięć lat to mam ochotę od razu biec do mojego przenośnego stolika ,żeby zrobić coś w połowie chociaż tak pięknego ,a tu wtedy spędzam np. pół godziny nad kolanem albo mięśniami w ramieniu bo mi za cholerę nie chcą wyjść i wtedy właśnie następuje "bo ja nic nie potrafię " ... w wyniku ostatniego mój luby kazał mi zebrać wszystkie odrzuty z poprzednich lepień i zrobić więikszego elfa "ćwiczebnego" w myśl zasady ,że muszę wycwiczyć wszystkie części ciała po setki razy ,żeby to wreszcie jakoś wyglądało . Tu mamy zasadniczą różnicę w poglądach ,ponieważ ja zawsze uważałam ,że nawet całe życie ćwiczeń nie pomoże komuś ,kto nie ma talentu . nawet jeśli będą ładne , nawet jeśli będą poprawne ,to nie będą miały tego czegoś co czyni je wyjątkowymi . a mój mąż -muzyk uważa ,że nawet małpę można nauczyć grać na fortepianie .I jak tu z takim dyskutować rooda 84 dziękuję szajababa ale to się jakoś niespodziewanie u mnie pojawiło całe życie robiłam takie małe kolorowe potworki na zasadzie aniołka : jedna kulka to głowa ,duży wałeczek -tułów ,cztery wałeczki -ręce i nogi nikt nie podejrzewał ,a ja tym bardziej ,że kiedykolwiek wyjdę poza tego typu twórczość.
kiga jeśli tylko masz ochotę konik morski powstał dosłownie w pięć minut ,tylko ten jest za duży na kolczyk ,ale to nie problem ,tylko musiałabyś mi napisać w jakim kolorze by ci się marzył .. ja wczoraj zanim go zrobiłam ,przeglądałam zdjęcia ,żeby zobaczyc w jakich są kolorach i głównie były białe i żółte ,a mnie tak strasznie wzieło na fioletowego ,że jednak uległam
Wiek: 20 Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 442 Skąd: Warszawa
Wysłany: 8 Czerwiec 2008, 10:50
uoooo nareszcie nowości!!
Elf jest wspaniały!!
Ma takie piękne usta... jeeej, naprawdę jesteś genialna.
Brak mi słów, dlatego moje komentarze są tak mało barwne, ale zwyczajnie odbiera mi mowę.
Ciągle wyczekuję Twoich nowych lepianek.
ps. a czyje prace oglądasz?[tych co rzeźbią tyle czasu] też jakieś fantasy?
[jak możesz to napisz mi jakieś linki na pw]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum