Ordery: Brak
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 23:45
mały update : kolejna wróżka jeszcze absolutnie niewykończona . Jak się już wypaliła to dopiero zobaczyłam że zapomniałam o uszkach - mistrzostwo
i syrenka z której jestem absolutnie niezadowolona ale niech sie tu znajdzie jako przestroga
dziękujemy za uwagę
jadziolek, Tw2oje prace są rewelacyjne!!!!!!!!
Te wszystkie fałdy, zmarszczki i zagięcia nadają Twoim małym cudeńkome tego czego częstu brakuje w wielu pracach - ralizmu. Czekam na ubranie wróżki bo chwiloiwo wygląda trochę niczym ET ale to pewnie przez te oczy... Ale mi i tak najbardziej podoba się konik morski. Jest fantastyczny!!! Ty naprawdę masz talent
Ciekawa jestem strasznie tych ROODOWYCH kolczyków z konikami... A ten konik mógłbny robić za wisior albo broszkę do kompletu...
One mają uszy jak skrzaty domowe z Harrego Pottera Ja bym je troche mniejsze zrobiła jakies, delikatniejsze. Znaczy - zrobiła Jak umiesz to mogłabys zrobić Nie wiem co to niebieskie ma na glowie, ale wygląda jak płetwa ; P To są chyba elfy z Australii, bo takie aborygeńskie rysy. Podziwiam jednak, że maja fizjonomie i proporcje w miarę zachowane. ;P Z figurek to umiem ew. mrowisko ulepić
_________________ Gdy spełniają się marzenia, nic nie wydaje się nie-na-miejscu. UW Psychologia - drims kom tru
Wysłany: 15 Czerwiec 2008, 18:35
aymaneczka Ja jestem fanką łopatowatych uszu :):) ale w planach mam także jakieś delikatniejsze ... to samo tyczy się bardzo konkretnego rodzaju nosa -im więcej kartoflowaty tym lepszy ja wyznaję zasadę ,że to nie są ludzie i nie muszą a wręcz nie powinny mieć idealnych proporcji czy twarzy- myślę nad serią wielkich główek na małych ,chudziutkich ciałkach.
a niebieskie to owszem , płetwa ...
dziękuję za krytykę
toke dziękuję Ci bardzo muszę szczerze powiedzieć ,że pilnujący skarbu to pierwszy ,który mnie osobiście się podoba ...
fairydzięki dostałam napadu twórczego przez weekend ... jeden zajmuje mi ok 3-4 godziny przed wypaleniem + malowanie .
mam jeszcze syrenkę ,którą skończyłam jakieś dwie godziny temu ,ale jeszcze niepomalowana . Złamałam się przy niej i zrobiłam włosy modelinowe bo nie mogę patrzeć na te biedne łysolki jeśli was interesuje to jeszcze się dziś postaram i wrzucę .
jadziolek wrzucaj !!!! dla mnie osobiście...elfica bez włosów... to jak czekolada bez orzechów żart oczywiście, ale poważniej..mi elfy kojarzą się z szalenie sexownymi postaciami z mega długimi włosami z pięknym kształtem uszu, nosa właśnie i ciut większymi piersiami plus obowiązkowo zielone oczy (nie wiem czemu..)..
ale to oczywiście tylko moje skojarzenia...
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Wysłany: 15 Czerwiec 2008, 20:34
Rooda84 Ten brak włosów dla mnie tez jest dołujący ,ale na brak funduszy chwilowo nic nie poradzę ...
Moje stworzonka to właściwie nie są elfy w dosłownym tego słowa znaczeniu , mają tylko uszka duże i szpiczaste ,to są raczej jakieś wróżki ,chochliki ,żeby nie powiedzieć gnomy
Zazwyczaj wszystkie robię z większymi piersiami i teraz mam właśnie okres na miniaturki Następna miała być bardziej bujna .
One wszystkie są work in progress ,mam nadzieję ,że to rozumiecie , po prostu dla mnie ważne są wasze sugestie i dlatego je pokazuje mimo,że nie są skończone . Wiem ,że daleko mi do ideału i jeszcze raz dziękuję wszystkim za rady ,krytykę i pochwały
a teraz syrenka . Ponieważ nie znamy się na fotografii mogę tylko powiedziec ,że na żywo jest naprawdę ładniejsza .
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 15 Czerwiec 2008, 22:09
a mi się w Twoich pracach najbardziej podobają fałdki na brzuchach siedzących postaci - dodają ogromnego realizmu a włosy w ostatniej syrence też super - takie mokre
Wiek: 20 Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 442 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16 Czerwiec 2008, 10:17
zaskakujesz mnie coraz bardziej
co do tych fałdek zgadzam się
ale moją uwagę przykułu też te pomysłowe ogony, wreszcie coś nowego i innego, a nie dwa trójkąty
a to są pewnie jeszcze młode stworzonka i to co małe może im urośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum