Ordery: Brak
Wysłany: 6 Lipiec 2008, 21:44
Bardzo się cieszymy widząc kolczyki na nowej właścicielce mam taką samą jaszczurę jak Ty na uchu ,tylko ,że moja jest zawieszką do naszyjnika Jak to dobrze ,że sie wam moje potworki podobają Gdyby ktoś chciał konkretnego ,to ja jestem bardziej niż chętna do współpracy ...
Nowości w trochę innym stylu . Najpierw biżuteria -mają być broszki ,a co wyjdzie to zobaczymy
i różne różniste głupstewka
Wiek: 20 Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 442 Skąd: Warszawa
Wysłany: 7 Lipiec 2008, 10:07
noooo, ta pierwsza broszka jest.... cudowna! [kurcze, że ja znam tak mało słów :pp]
strasznie podoba mi się tez ten ludzik pomarańczowy, ten maluch.
Jadziolku, pokazuj więcej!
Już nie mogę się doczekać.
szał Podkowińskiego w modernistycznym spojrzeniu jadziolka i to ostatnie co nawet dziurkę w pępku ma są niesamowite Broszki też, ale trochę demoniczne i nie w moim stylu, ale i tak podziwiam za własny styl i te wszystkie wspaniale wykonane drobiniutkie detale
Gratuluję talentu!
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1198 Skąd: Poznań
Wysłany: 9 Lipiec 2008, 21:42
Jadziolku, teraz dopiero zauważyłam laleczki, które ma na uszach kiga - są śliczne!!!
Lepienie z modeliny to stanowczo nie dal mnei, tym bardziej podziwiam Twoje prace...
Wysłany: 10 Lipiec 2008, 21:11
Bardzo wam wszystkim dziękuję , wybaczcie ,że hurtowo ,ale dzień i noc siedzę ostatnio przy moim stoliku ponieważ nagle z dnia na dzień okazało się ,że mój nieoceniony mąż skombinował finanse i jedziemy w gościnę do anielskiej ,do Wrocławia . Precyzyjniej : na akademicki kiermasz rękodzieła Jestem strasznie szczęśliwa ,ale jeszcze straszniej nieprzygotowana
Powstało mnóstwo rzeczy, po powrocie prawdopodobnie będą zdjęcia .
( szał Podkowińskiego ,że też ja na to nie wpadłam )
To trzymam kciuki, Jadziolku, za powodzenie na anielskiej :-) Oj, będzie się działo :-) Opowiedz, jak wrócisz. Ja ogólnie niezorientowana jestem, co i gdzie, i może się mylę, ale w Trójmieście nie mamy takich fajnych imprez ... bardzo jestem ciekawa, z jakim przyjęciem spotkają się Twoje charakterne elfiki :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum