o nie, zgłaszam to na policję craftową, co za niesprawiedliwość....... na naszych oczach dokonał się włam stulecia. skradziono howlity gałkowe lawendowe, czy jak je zwał. w zamian ja włamię się po czerwono- czarne jak będą. jantar nie daruję tego.
a te facetowe korale to niczego sobie , baba też mogłaby je ubrać.
utitin, bardzo podoba mi się Twoja twórczość
Jak mam chandrę, to zaglądam na forum. Tyle tu ciepłych słów, że wraca chęć do życia. Dziękuję Wam kobietki, że jesteście :-) Zabrałam się za pracę konkursową. Okazała się być nieposłuszna i męczę ją i męczę. Ale dzięki Waszym dobrym myślom nie wyrzucę jej do kosza ... Jeszcze nie teraz
Odkrywczy zaiste pomysł :-) Kolor kwiatów czosnku? kształt - bo główka, ząbek czosnku? Zgadłam? O zapach nie zapytam Naprowadźcie mnie proszę, bo bardzo mnie zaintrygował czosnkowy ślad ... Jej, teraz będę dopiero się głowić
Nie ma, nie ma takich emotikonek, które oddałyby moje zaskoczenie, radość i zdumienie Jeju, ale niespodzianka Chyba nie tylko ja jedna tak się cieszę :-) Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę, żeby czasem coś skrobnąć Z tym talentem, to trochę na wyrost, ale mocno obliguje, oj mocno ... Juppiii ! Im nas tu więcej, tym weselej, tym barwniej
Nie ma, nie ma takich emotikonek, które oddałyby moje zaskoczenie, radość i zdumienie Jeju, ale niespodzianka Chyba nie tylko ja jedna tak się cieszę :-) Mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę, żeby czasem coś skrobnąć Z tym talentem, to trochę na wyrost, ale mocno obliguje, oj mocno ... Juppiii ! Im nas tu więcej, tym weselej, tym barwniej
Z tym pisaniem, jak wiesz, bywa u mnie różnie...
Ale na pewno będę zaglądać do Twojego wątku
Pozdrawiam.
mudra.a, wiem ,że to strona Utitin, ale Ona mnie trochę lubi i napewno nie obrazi się , że przez Nią pozdrowię Ciebie i rzeknę krótko- widziałam Twoje prace i są naprawdę bardzo oryginalnie piękne. tak różnorodne i fascynujące. to właśnie Utitin zaraziła mnie Twoją twórczością. cieszę się ,że jesteś i jak to możliwe to zaglądaj jak najczęściej.dodzia
Już można ? To pokazuję powiększenie "zatokowych" koralików; chciałam je skleić z konkursowym, ale nie potrafię...
Dziękuję za głosy w konkursie, i że jesteście Dodziu, Teresko, też liczę po cichutku że Mudra.a odezwie się czasem, w miarę możliwości
A wątek nie jest tylko mój, całkiem prywatny - lubię czytać, Lubię czasem pogadać, inaczej mnie by tu nie było
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1867 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 13 Czerwiec 2008, 11:28
Utitin, korale przepiękne. Bardzo podoba mi się ich kształt i połączenie z innymi koralikami. Z jakiego fimo je robiłaś, barwiona transparentna czy rozjaśniana niebieska? Efekt wyszedł świetny.
Te korale mnie bardzo zainteresowały... jest to jedna z niewielu rzeczy, na które reaguję " łaaaał co to może być ? " Szalenie intrygujaca praca, oryginalna, straszliwie mi sie spodobała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum