W lodówce lądowały- wyjęłam je na raz i chyba zbyt długo kroiłam pierwszą roladę - pozostałe zdążyły odtajać... A dziurki robię patykiem do szaszłyków - chociaż do kolczyków rozważam użycie cieńszej igły poniewaz mam zamiar nawlekać je na drut.
Noo, aby miał z tego wyjść Klimt to więcej złota i zawijasów muszę dodać.
A tymczasem wróciłam z fimiakami - od ostatniego lepienia przeżyłam już wszystko: Święta, utratę okularów, choróbsko wstrętne oraz wstępne urwanie głowy na wydziale.
Oto efekty.
Ponawlekałam również stare korale na sznurki i druty tworząc kolczyki i naszyjniki.
Aktualnie wymyślam sposób na kolczyki - problem to zabezpieczenia korali by mi nie spadły z drutu.
fimo5.jpg Reklama Play ;)
Plik ściągnięto 580 raz(y) 144.35 KB
fimo10.jpg A oto mój eksperyment - powstały z resztek. Jako że UWIELBIAM dłuuugie kolczyki, mimo pewnych niedociągnięć uważam je za udane - jak na początki. :)
Plik ściągnięto 16 raz(y) 179.15 KB
fimo9.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 183.93 KB
fimo8.jpg To była próba uzyskania jakiegoś nowego wzoru - i byłoby fajnie gdyby nie to, że średnicę rolady zrobiłam zbyt małą....
Plik ściągnięto 17 raz(y) 200.59 KB
fimo7.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 229.09 KB
fimo6.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 197.2 KB
fimo4.jpg Coś podejrzanego jest w tym, że wszystkie wzory wychodzą mi takie rozedrgane.... ;)
Plik ściągnięto 16 raz(y) 156.81 KB
fimo3.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 197.29 KB
fimo2.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 206.54 KB
fimo1.jpg Kolorki nie są aż tak straszne jak na tym zdjęciu, ale faktycznie wyszły chyba za jarzeniowe...
dłuuuugie kolce, fimo 9 i czarno - białe podobają mi się bardzo
moje patenty na zabezpieczenie koralików: a\ dokładam mniejszy;) i robię loopik b\ robię sprężynkę z drucika c\ oplatam drutem koralik
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
A mi się b. podobają te czarno białe. Może sobie wyprodukuję na maturę...
I te kolce takie fioletowe Swietne Bigiel z drutu wyglada tak jak bigiel od kolczyka no... nie wiem jaka jest filo w wykreceniu tak drutu ;P Ale jak jest jakas to proponuje udac sie do najblizszego sklepu z badziewiem i kupić najtansze kolczyki ( i najbliższe, zeby nie było żal rozwalić)
_________________ Gdy spełniają się marzenia, nic nie wydaje się nie-na-miejscu. UW Psychologia - drims kom tru
w niektórych sklepach internetowych masz chyba 50 par za 1, 75 ;D Tylko one nie srebrzone, wiec jak nie reagujesz z metalem to możesz w sklepach internetowych w ogóle jest jakos tak łatwiej ;P Tylko jak zaczynam robić zakupy to zawsze zamawiam masę róznych koralików i rachunki wychoooodzą i niosą za sobą moje torby
post wyedytowany - nie podajemy nazw sklepów (patrz regulamin)
_________________ Gdy spełniają się marzenia, nic nie wydaje się nie-na-miejscu. UW Psychologia - drims kom tru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum