Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 300 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Marzec 2008, 13:34
Dziękuję dziewczyny :-)
Rablinka, racja - jeszcze kiedyś poćwiczę i zobaczymy, co z tego wyniknie :-)
Rooda84 - no pewnie, że możesz - po to tu te zdjęcia umieszczamy, żeby inspirować i czerpać inspirację :-)
Mi się podobaja kolczyki z korealami mazajami. Herringbone jest też ślicznie zaplecione, tylko szkoda żer sprężynka jest na końcu a nie na przykład robione na szpilce, albo doczepiony jakiś dyndaj. Kolczyki ze szkłem weneckim tez ładnie się prezentują, te ze złotawą kosteczką. Zdjęcia trochę za duże, bo nie da sie objąć wzrokiem i trzeba suwakiem jeździć, chyba wielkość 400 pikseli tutaj sie mieści i jest dostatecznie duża.
Pozdrawiam i czekam na następne.
Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 300 Skąd: Bytom
Wysłany: 22 Marzec 2008, 12:44
Ojej, u mnie zdjęcia mieszczą się po dwa w jednej linii i nie muszę suwakiem jeździć - nie wiedziała, że to tak widać - ups, poprawię się i następne zrobię już mniejsze
Dziękuję Agata za wskazówki - rzeczywiście, do tych herringbone można coś doczepić, ale z drugiej strony samo to oplatanie wygląda tak fajnie, że nie wiem, czy to coś doczepione by nie zepsuło efektu - spróbuję, ale już nie w tych kolczykach
A propos tych herringbone - super pomysł, dzięki Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko wykorzystaniu Twojego pomysłu. Jest extra!
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2118
Wysłany: 22 Marzec 2008, 13:09
Najbardziej podobają mi się herringbonowe - sama tego próbowałam, to technika, która jest nieosiągalna dla mnie, więc tym bardziej doceniam
W niektórych pracach doczepiłabym się do staranności wykonania. Ogólnie - masz dobre pomysły, czekam na więcej Aha, fotki zmniejsz nieco i może rozjaśnij, bo ciemne są. Choćby na darmowym GIMPie, do ściągnięcia w sieci
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Doti, po to umieściłam tutorial żeby wszyscy korzystali i łatwiej było zrozumieć tą technikę. A pomysł wcale nie jest mój, ja tylko wytłumaczyłam jak to ugryźć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum