Śliczna biżuteria.
Najbardziej mi się podoba zawieszka z lawy i te kolczyki herringbone, które są pod zawieszką, a ze wcześniejszego postu kwadraciki na kółkach. W ogóle ten pomysł z wykorzystaniem kółek jest świetny.
cudowności. a w szczególności moja miłość lawa. właśnie skończyłam komplet dla przyjaciółki naszyjnik i bransoletka ze sznurkiem. fajne kompozycje, kolorki no i wykonanie. działaj i twórz
Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 300 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Listopad 2008, 14:10
Ojoj, ale zaniedbania... Ostatni post z lipca Ale jak pisałam w wątku narzekaniowym, odkąd zaszłam w ciążę, to po prostu nic mi się nie chce
Ale zawzięłam się i nadrabiam zaległości - troszkę tego będzie, ale to rzeczy od sierpnia...
Naszyjnik (do bransoletki zrobionej wcześniej) z koralem:
Naszyjnik (szklane koraliki):
Kolczyki z koralem filipińskim (suchym):
Howlit:
Szklane:
Lampworki:
A te trzy następne są moje i tylko moje (te z onyksowymi kostkami są srebrne):
Ten naszyjnik powstał dla cioci, do bransoletki, którą zakupiła wcześniej:
Naszyjniki z korali porcelanowych:
Koraliki powlekane:
Lawa wulkaniczna:
Prezent urodzinowy dla szwagierki - górski jadeit niebieski:
Prezent urodzinowy dla teściowej - bransoletka + srebrne kolczyki - opal:
I srebrne ze Swarovskimi (tzn. te większe kryształki są szklane):
Szajajabie serdecznie dziękuję za super szkółkę Gimpa, którą sobie podglądam i dzięki której zrobiłam sobie przezroczyste napisy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum