Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2118
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Sierpień 2007, 21:19
Dawno tu nie byłam Wrzucę coś starego - robionego w tym roku w Bieszczadach, niespecjalnie mi się te prace podobają. Jednak wire wraping nie dla mnie, oj nie Aha, i jeszcze jedne, śmieszne, ale strasznie mi sie te lampworki spodobały - jak ogórki
IMG_0317.jpg
Plik ściągnięto 633 raz(y) 54.84 KB
IMG_0324.jpg
Plik ściągnięto 633 raz(y) 80.13 KB
IMG_0327.jpg
Plik ściągnięto 633 raz(y) 74.88 KB
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
ogórkowe są świetne! te dwie pary wire wraping tez Ci nieźle wyszły a te konstrukcje - kółeczka podklejałaś klejem , żeby się trzymały, czy tylko docisnęłaś?
No i dobrze! Świetnie wyglądają Twoje fimolepki w połączeniu z koralikami i fantazyjnie poskręcanym drucikiem, strasznie mi się to podoba i zazdroszczę, że sama nie mam pojęcia (i cierpliwości, bo- a jakże!- próbowałam już, ale modelina mnie nie lubi). Te ze spręzynkami sa bardzo sympatyczne i każde z fimo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum