Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2118
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Maj 2007, 14:11 Biżuteria szajajaby
Przygodę z biżu zaczęłam od "kulania fimo", ale chciałam też czegoś innego spróbować. I wyszło, co wyszło Część mi się podoba, część niekoniecznie, chyba po prostu więcej satysfakcji mam z turlania
kolczyki33.jpg Moje, tylko moje ;) Jaspis + svarowski + metal
Plik ściągnięto 1122 raz(y) 36.96 KB
bransoletka10.jpg A tu wykorzystywałam resztki
Plik ściągnięto 1122 raz(y) 54.37 KB
DzikieJablka.jpg Jadeit, z którym długo nie wiedziałam, co począć...
Plik ściągnięto 1122 raz(y) 29.31 KB
kolczyki5.jpg Hematyt + metal chyba... ;)
Plik ściągnięto 1122 raz(y) 32.21 KB
szpulki.jpg Szkło + elementy posrebrzane + fimo
Plik ściągnięto 1122 raz(y) 33.62 KB
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Mnie najbardziej podobają się te 3-cie z kolei. Bardzo podoba mi się ten kamień i te zawinięte ku górze fantazyjnie blaszki. Bardzo , bardzo ciekawa biżuteria
Mam pytanie czy te większe koraliki w bransoletce sa wykonane z fimo??
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2118
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Maj 2007, 15:48
Lula Lu, Joaniu - dziękuję
Rozello - owszem, to moje fimolepki A co do tej zagietej blaszki - niby przeczytałam, jakie ona ma rozmiary, ale i tak zaskoczyła mnie swoj wielkością - ogromna jest
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum