Sporo koralikowej biżuterii dałam jako prezenty przyjaciółkom/ koleżankom/ mamie/ etc... ale to, co zrobiłam sobie mogę pokazać
narazie owocowo:
do zestawu:
to mój pierwszy temat, więc nie krzyczcie jeśli zdjęcia są za duże, albo biżuteria na beznadziejnym poziomie dopiero zaczynam swoją przygodę jako craftlejdi
E, my nie krzyczymy nigdy na nikogo. Czasami delikatną uwagę wypowiemy. I to tylko w dobrej wierze. Nigdy złośliwie
Ładnie zrobione fotki , świetne tło. A pomysły tez ciekawe bardzo, jak równiez wykonanie
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
martita, wszystkie mi się bardzo podobają
tylko jedna malutka uwaga - przy tych wisienkach ja bym obcinała linkę bliżej kulki zaciskowej. żeby jej nie było widać i dlatego,że przy długich kolczykach haczy się o włosy i ubranie. ale to przecież drobiazg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum