Dzo
-a ja jestem z CIEBIE bardzo zadowolona - z twoich pomysłów i postępów , a najbardziej zainteresowały mnie z trych ostatnich , bo wszystkie są fajne -kolczyki carmen i peacock ( i wcale nie tylko z racji moich ulubionych kolorów he he )
Ostatnio zmieniony przez halszka 2 Wrzesień 2008, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Maj 2008 Posty: 187 Skąd: Boża Wola
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Wrzesień 2008, 17:41
halszka, Aż się zarumieniłam, dzięki alveaenerle, iz_igna, Dzięki, To taki eksperyment, strasznie trudno nawlec wstążkę na linkę więc nie wiem, czy powtórzę taki model...
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Maj 2008 Posty: 187 Skąd: Boża Wola
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Wrzesień 2008, 12:03
Wszystkim wielkie dzięki za uznanie. Aż się rumienię od tych wszystkich pochwał...
Trusiu, może wymianka??
iz_igna, Muszę nad tym pomyśłeć, bo pomysł mi się podoba, sznureczek byłby chyba za wiotki, może drucik, nie wiem, popracuję nad tym, ewentualnie będe robiła dziurki we wstążce rozgrzaną igłą.
szajajaba, Takie miałam zamiary, żeby się hiszpańsko kojarzyły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum