a ja widziałam ten z agatem botswana na żywo i jest o wiele wiele ładniejszy niż na zdjęciu
Sama z kolei pochwalę się ślicznym wisiorkiem, który dostałam od Luli.
Zapakowany był w słodziutką kopertkę.
jenyyyy, nie dość, że taki piękny ten wisiorek to jeszcze w jakże urokliwmy opakowaniu ta żółć mnie powala - niesamowicie pozytywny odcień
o pierścionkach już pisałam na blogu- ale muszę powtórzyć - są rewelacyjne
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 08:43
a ja zawsze widze jakieś niedociagnięcia i nie jestem zadowolona do końca. Tak sobie myślę, ze może i dobrze, bo zawsze będę miała motywacje by starać się o jeszcze lepsze efekty.
a ja zawsze widze jakieś niedociagnięcia i nie jestem zadowolona do końca. Tak sobie myślę, ze może i dobrze, bo zawsze będę miała motywacje by starać się o jeszcze lepsze efekty.
To tylko dobrze świadczy o artyście, który nigdy nie uważa swojego dzieła za idealne i skończone
Wisior z podwójnym słoneczkiem i firmowym opakowaniem do koloru jest świetny.
Ggagatka fantastyczny ten wisorek:)
Lula Lu tak to jest zawsze jak sie patrzy na cos swojego to sie mysli ze cos moglo pójść lepiej ale co tam:)
Swietnie Ci wyszla ta faktura na braszce:) jest super:)
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Sierpień 2008, 16:16
twórcza cisza trochę trwała, ale dzisiaj dokończyłam kolczyki z kryształami Swarovskiego oraz z naturalnymi perłami.
Te są młotkowane i oksydowane. Najważniejszy jest niezwykły kryształ (drogi jak cholera), ale uważam że połączenie kowalskiego stylu z niezwykle ekskluzywnym kryształem daje super efekt
Zobaczcie jak te kryształy się mienią! Dodam, że na tych 3 zdjęciach jest ta sama JEDNA, para kolczyków.
Tutaj też Swarovskie
A nad oprawą pereł w tych kolczykach trochę się namęczyłam, sporo srebra poszło do kosza Całość w carskim stylu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum