Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1198 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 8 Lipiec 2008, 07:19
Lula Lu, ale żeś dała czadu Podobają mi się najbardziej te z kompletu z zawieszką i te ostatnie... A najbardziej to pomysł i prostota...
Ale super, że wróciłaś!!!
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 8 Lipiec 2008, 09:04
martita napisał/a:
[jedziesz do Indii...?! ja też miałam jechać - we wrześniu, ale mam poprawkę i całe oszczędzanie kasy przez rok idzie na nic ;( ]
jadę w październiku popatrz na to z innej strony- oszczędziłaś już kasę. Teraz możesz sobie zaplanować na przyszły rok i przynajmniej tą kwestie masz z głowy, nie musisz się martwić. Tylko dopilnować aby nie było poprawek
A gdzie miałaś jechać? W moim przypadku to Indie północne - 3 tygodnie w przejazdach i rozjazdach
A wracając do biżu, to mam nadzieję poza inspiracjami przywieść jakieś materiały jak kamienie korale i bóg wie co jeszcze
Kasieńka, dziękuję ślicznie ja właśnie lubię proste formy. A najlepiej jak uda się połączyć taką formę z odrobiną szaleństwa czy to kolor czy nietypowy kształt, faktura.
Coś mi się zdaje, ze chyba będę musiała pomyśleć poważnie o tej szkółce
Lula
- no nie wiem jak to będzie z tym przywozem korala , kamieni ... musisz się dowiedzieć czy z Indii wolno ci będzie coś wartościowego wywiezć , czy cię przepuszczą ...
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 8 Lipiec 2008, 12:21
Halszka,
z Indii nie można wywozić antyków starszych niż 100 lat. a sądzę, ze takich korali nie będę kupować
tak myślę, ze po prostu będę kupować jakieś bransoletki i naszyjniki. To można zawsze ubrać na siebie, a że hinduski obwieszone chodza wszelakościami to chyba nie będę wyglądać jakoś dziwnie
Toke lezy trzepnięta jak pradem na podłodze... to jest niesamowite ! takie proste właśnie,z formą oczszędne, ale maja ten ogień i życie w sobie... takie magiczne to ^^ Straszliwie mi się podobywują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum