Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 20 Lipiec 2008, 10:00
hihihi, dla mnie to są grzybki na korze, ale mogą też być światła
Te ostatnie mają długość 2,5 cm a szerokość 1,6 (+/- 1 mm), średnica miseczki 1,4 cm, a grubość z miseczką: 5mm (kupiłam suwmiarkę i teraz wymiary sa bardzo dokładę )
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Lipiec 2008, 11:11
Bergamotka tak jest nierówne bo młotkowane w takie dołki. Oksydowanie te nierówności wydobywa.
Królewnacieszę się, że Ci się podoba. Ja szczerze zachęcam do zabawy ze srebrem. Jak się uda to we wrześniu będzie szkółka. Instrukcje mogę też udzielać na pw. Minus- w zabawę tą trzeba trochę zaibwestować
Wysłany: 20 Lipiec 2008, 14:07
eh, dzisiaj nic z tego nie wyjdzie. Kiepski dzień- stopiłam srebro zamiast przylutować, stłukłam talerz, wbiłam sobie nóż w dłoń i ciachnęłam palec. Dobrze, ze mieszkania palnikiem nie podpaliłam.. Wyszło tylko mycie okien, które mi już sąsiadka ****** jedna zalała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum