Z checia bym spróbowala oksydowania ale niestety te kolczyki sa zrobione z posrebrzanych drutów a przy polerowaniu warstwa srebra lubi sie scierac wiec wole nie ryzykowac.Jak przezrzuce sie na srebro to napewno bede oksydowac.
No ja równiez ale odrazu mówie ...narazie sie nie zapowaiada.Przez jakis czas napewno bede robic wrapowce z posrebrzanegodruta i niestety nie oksydowanego
no tak masz racje:) w koncu recznie ciezko jest zrobic cos tak perfekcyjnie jak u jubilera:) Ale ja mimo wszytsko wole jak jest jaknajmniej niedoskonałosci
magdalena_m, szczęka mi opadła z wrażenia i gdzieś pod biurkiem się wala...
Wszystkie prace są fantastyczn i niesamowite. Gartuluję talentu.
Założę się, że z prezentami dla znajomych kobiet to Ty nie masz żadnego problemu, weźmiesz druciki i koraliki, posiedzisz trochę i poskręcasz a te znajome cieszą się potem jak głupi do sera... no w każdym razie ja bym się tak cieszyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum