Rooda mowilam o tutorialku:) no ale niw weim czy cos z tego wyjdzie. Aparat mi szwankuje i nie robi ladnych zdjec a ten co sobie tataus ostatnio kupil (olympusa- super!!) nie dostaje do reki:P
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 322 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Czerwiec 2008, 18:08
Śliczne te urodzinowe kolczyki. Jak zwykle wszystkie prace starannie wykonane, ale jednak te kolczyki jakoś tak wybijają się dla mnie na tle pozostałych
oj mi już chyba czereśnie biją na głowę pamiętam o tutku, że mówiłaś... i szkółka też mi się przewija... zakręcona jestem i tyle to niech Tatko robi zdjęcia hihihih
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Uznałam ze moze zrobie cos z miedzianego drutu.Mam go bardzo dużo i bardzo podoba mi sie miedziany kolor jednak jakos niespecjalnie podobaja mi sie miedziane wytwory.Daletgo pomieszałam je z innymi drutami i tak przez wczorajsze popoludnie i wieczór zrobiłam kilka prac:
Kolczyki z których jestem najbardziej dumna i napewno zrobie jeszcze kilka takich par:)
Z moimi ukochanymi sprezynkami:) Bardzo lubie te forme zawijania drucika zreszta co widac:P
I siateczkowe:)
Jak sie podobaja??
Ps bardzo prosze jesli ktos ma jakies pomysły na nazwanie tych kolczyków to prosze pisac:)
Jak to jest, że człowiek zaczyna myśleć o wykorzystaniu materiału w taki czy inny sposób, a potem na swoim ulubionym forum znajduje podobne pomysły. Też mam sporo miedzianego drutu,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum