Oj dziewczyny przepraszam ze was rozczarowałam. Nie jestem pierwsza osoba która pobiera opłaty za tutorial.Wiekszość takich instrukcji jest płatna i niestety ja jak chce sie nauczyc czegoś nowego to za tutorial sobie musze zapłacic. Dostepne w internecie tutoriale bezpłatne to np jak zawinać loopik itp.
Tak czy owak przepraszam za roczarowanie.Macie troche racji:) Osoby które chciałyby ten tutorial to wysle mu wszytsko na maila bez pobierania opłaty zewzgledu na to że lubie to forum i Was wszystkie:)
A tutorial składa się z 15 kroków 40 zdjęć i wszystko powstało w programie graficznym na 13 stronach tak wiec tutorial moge wysłac tylko poprzez 2 maile.Pozdrawiam:)
No Magdalena poprawiłaś się , brawo Poniekąd masz racje za wiedzę sie płaci, jednak my tutaj nie praktykujemy tego, jak zauważyłąś. W temacie np. filcowym przekazywana jest wiedza której w Polsce nie da się zdobyć niestety. Robi to Kozocka od nikogo nie żądając niczego w zamian.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Dostepne w internecie tutoriale bezpłatne to np jak zawinać loopik itp.
no to sobie zobacz co prezentuje choćby w szkółce ggagatka
ja jestem - nadal - bardzo mocno zniesmaczona. zwłaszcza, że także Twoja dotychczasowa obecność na forum to głównie reklamowanie siebie i pokazywanie swoich prac - a większość z nas dodatkowo dzieli się bezinteresownie także swoją wiedzą
reklamowanie swojego płatnego tutoriala akurat na forum, do którego masz nieograniczony, nieodpłatny i pełen dostęp, z którego sama mozesz się wiele za darmo nauczyć, jest dla mnie zwyczajnie nieeleganckie. i chyba tego nie przemyślałaś.
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
macie racje ze mnie tak zbeształyscie mój bład przyznaje sie. Przepraszam najmocniej. Ale to ze moja obecnośc na forum to reklama to nie prawda.Bardzo lubie to forum i wcale go tak nie traktuje.Elenuke zaproponowała mi reklame wzamian za nizsza cene naszyjnika i nie wiedze w tym nic zlego.
ok dziewczyny popełniłam błąd i jestescie bardzo zniesmaczone moim zachowanie.Ale czy jeden głupi gląd ma psuc nasza forumowa znajomosc?? przepraszam bardzo zle sie teraz z tym czuje i zgadza,m sie z Wami i obiecuje juz nigdy czegos takiego nie zrobic.PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ NIEGNIEWAJCIE SIE NA MNIE BARDZO PROSZE
byłoby fajnie bo naprawde nie chce sie czuc tutaj jak niechciana poniewaz jest to forum które odwiedzam najczesciej.
Co do szkólki to dopiero dzis zauwazyłam ze cos takiego jest.Odwiedzam zazwyczaj te tematy ktore mnie interesuja szycie bizuteria czasem filc wiec nie zawsze odrazu kapne sie co nowego sie pokazało.Ale teraz napewno bede porzadnie sie rozgladac na forum.
Mam najdzieje ze juz sie na mnie tak bardzo nie giewacie i zapomnicie o tym moim glupim bledzie jest mi naprawde głupio ze Was tak zawiodłam nie zrobilam tego celowo.Przepraszam najmocniej obiecuje sie poprawic
no i cool na ogólnym zdjęciu nie widziałam że na środku jest sprężynka... fajnie, że pokazałaś przed, w trakcie i efekt końcowy! myślę, że zwłaszcza początkującym bardzo to pomoże
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Oj dawno mnie tu nie bylo. od poniedzialku zaczelam prace s\w cukierni i jakos nie szczegolnie mam czas. Mam nadzieje ze uda mi sie dosc dobrze zarpobic i pojechac na najblizsza gielde:) juz niedlugo planuje zaczac tworzyc w srebrze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum