Izuss p[róbowałam inaczej wstawic tu fotki ale niestety znane mi hodstingi nie działaly a na stronie jeszcze nie ma tych rzeczy i nie wiem czy wogole w najblizszym czasie beda poniewaz ktos wlamal mi sie do kompa i musielismy ztobic format. Z takim skutkiem ze mamy dwa systemy:) hehehhehe i nie dam rady wysylac przez Total Commandera.
Lula La wiem ze zdjecia sie nie za profesjonalne ale byly zrobione na szybko przy beznadziejnym swietle. Jak juz wstawiam na swoja strone lub do galerii staram sie aby byly jak najlepsze i wtedy sie staram:) Co do Izy to nie pisałam z Nia o zdjeciach.Własciwie to zamieniłam z Nia kilka zdań i tyle.To raczej z MGYPSĄ mailowałam w konkretnej sprawie:)
A tak nawiasem nie wiedziałam ze miedziana kolekcja tak sie spodoba:) wiekszosc osob którym mowie ze robie z miedzi maja niewyrazna mine:) moj tata stwierdzil ze przeciez miedziana bizuteriia bedzie brzydka. A wlasnie sprzedałam ta moja spinke do włosów:) Mialam sobie ja zostawic ale spodobala sie bardzo jednej dziewczynie i uznałam ze jej bedzie lepiej sluzyc bo ja najczesviej takich rzeczy nie nosze.
JagodaArt Kandydatka na Craftlady ;) biżu z Twoich snów
Ordery: Brak
Wysłany: 26 Lipiec 2008, 23:53
witam- troche póxno tu trafilam, a szkoda, bo bizu śliczniasta!! dla mnie kolczyki 1 i 2 to hity!! ilez to trzeba cierpliwosci! ja mam za choleryczny charakterek do takich zabaw ;-) a miedź jest bardzo wdzięcznym materiałem- kiedyś nie mogłam sie do niej przekonać, ale jak trafilam raz drugi na cudowne prace to inaczej na nią spojrzalam
ehhehe to prawie tak jak ja:) a teraz czekam na moje srebrne druty...chwilowo brak ich na stanie wiec nie wiem czy w tym tygodniu do mnie dotra i cos zaprezentuje ale mam nadzieje ze juz w przyszlym cos pokaze:) Musze jeszcze tylko dokupić wiecej kamieni:) dopiero namówilam tatae do zalozenia konta pay pal zebym mogla zakupić cos za granica:)
moje nowe kolczyki które podarowqałam cioci. jak widac urzyma trzech kolorów szpilek co daje dosc ciekawy efekt. na zywo oczywiscie jest to bardziej widoczne:) poza tym fotka nie wyszla mi zbyt wyrazmna a kolczyki juz powedrowały do mojej cioci:)
jeeeny jak ja lubie te koraliki i takie groniaste kształty, Tobie ten kształt wyszedł bardzo ładnie... odrobinkę widac te różna kolory szpilek i wyglada interesująco
Pierwsze moje srebrne oksydowane prace:)
Kolczyki z onyksem:
pierwszy wpadły do oksydy:)
Lekkie młotkowane z jadeitem
pierwsza moja srebrna praca:) wiec nie jest idealna. przyzwyczajam sie dopiero do srebra:)
i nastepne:) mocno oksydowane:
nie oksydwoane swiderki:
i praca z której jestem najbardziej dumna:) zrobienie jej zajeło mi prawie caly dzin. element srodkowy robilam chyba 3 godziny:) potem wojna z łancuszkiem który niezle mi w kosc dawal ale wyszlo:) potem oksydowanie i czyszczynie:) dobrze ze tata zmontowal mi wiertarke z filcowa koncówka to poszlo szybko:)
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Sierpień 2008, 10:23
Magda, bardzo piękne i staranne prace brawo.
pierwsze pary kolczyków przypominają mi żuki , Najbardziej podobają mi się te mocno oksydowane a te bez oksydy najmniej. A w bransoletce widać ogrom pracy. Jest przepiękna !!!!
Ale miałam nadzieję, ze zobaczę winiki lutowania, ale chyba jeszcze nie sięgnełaś po tą metodę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum