pewnie że do ciebie żaluzja ale taka z rodzaju sympatycznych, bo znam ten ból... czasem wielokrotnie sama zmieniam prace, zanim przejdą sito kwalifikacyjne a tak serio - nie chciałabyś ich wymienić na coś? albo na gotówkę, ale to dopiero po wypłacie... :/
one napewno pójda na sprzedaz.musze nazbierac pieniazki na kolejna dostawe srebra i kamienie a niestety nie mam skad inaczej ich wziasc wakacje sie koncza wiec do pracy napoewno nie moge isc.Ale nie chce jak juz cos umawiac sie tu co do sprzedazy zeby nikt mi nic nie zarzucil Sama rozumiesz:)
Ale jestem zła zrobiłam wisiorek dolaczyłam do niego ostatek łańcuszka i pech chciał że ta głupia wiertarka wciagła mi calosc jak polerowałam:( patent z podlaczeniem do wiertarki klocka filcowego jest swietny tylko kurcze wszytsko lubi sie wokól owijać. Zanim zdazyłam wylaczyć wiertarke łańcuszek zdażyl sie już wkrecić wokół i zniszczyc:( zachciało mi sie wiekszych obrotów. No i takim sposobem straciłam koncówke łańcuszka a wisiorek został luzem.
haotyczny troszke, ale włśnie takie formy ostatnio bardzo mi sie podobają:)
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 14:39
Magda co do łańcuszków to ich się raczej nie poleruje mechanicznie szlifierkami. Ponoć potrafią palec uciąć, zwłaszcza jeśli robisz to na wysokich obrotach. Także ciesz się, że nic Ci się nie stało i łańcuszki poleruj ręcznie (dłużej ale bezpieczniej)
Z ostatnich prac podobają mi sie kolczyki z szafirem i agatem, pierścionek oraz wisiorek od nieszczęsnego łańcuszka. Widać, że pracujesz kreatywnie nad swoim stylem.
Ślicznie wyglądają te prace z podwójnym drucikiem, szczególnie prostokątne kolczyki. Nie potrzebują żadnych kamieni, a na prawdę są ładna biżuterią.
Ten pierścionek jest bardzo fajny. Z tego co napisałaś, to obrączka jest zrobiona oddzielnie, a góra z kamieniem jakoś dołączona do niej?
Wisiorek też bardzo fajny, tylko jakoś mi nie pasują różne kamienie, podobnie w tych kolczykach ostatnich, wydają się takie nie dobrane specjalnie do wisiorka, czy kolczyków, a szafirki są cennymi kamykami, więc przydałoby się jeszcze tą cenność kolczyków jakoś podkreślić resztą kamieni, a w tej chwili mam takie odczucie, szarości i tak jakby kamienie były wzięte pierwsze lepsze (lub nie lepsze) z brzegu.
W ogóle kolejna rzecz, jaką podziwiam, to podobnie jak u Izy malczyk co chwilę widzę u Ciebie nowości. Nie mam pojęcia jakim cudem tyle tego robisz
Ślicznie wyglądają te prace z podwójnym drucikiem, szczególnie prostokątne kolczyki. Nie potrzebują żadnych kamieni, a na prawdę są ładna biżuterią.
Ten pierścionek jest bardzo fajny. Z tego co napisałaś, to obrączka jest zrobiona oddzielnie, a góra z kamieniem jakoś dołączona do niej?
Wisiorek też bardzo fajny, tylko jakoś mi nie pasują różne kamienie, podobnie w tych kolczykach ostatnich, wydają się takie nie dobrane specjalnie do wisiorka, czy kolczyków, a szafirki są cennymi kamykami, więc przydałoby się jeszcze tą cenność kolczyków jakoś podkreślić resztą kamieni, a w tej chwili mam takie odczucie, szarości i tak jakby kamienie były wzięte pierwsze lepsze (lub nie lepsze) z brzegu.
W ogóle kolejna rzecz, jaką podziwiam, to podobnie jak u Izy malczyk co chwilę widzę u Ciebie nowości. Nie mam pojęcia jakim cudem tyle tego robisz
kamienie sa dobrane kolorystycznie i w rzeczywistosci wygladaja lepiej zdjecie troche zmilo kolory calosci. Dobralam kamyczki ale w sposob prawego kolczyka do lewegpo a nie prawej strony do lewej jak widac:) tak zeby bylo ciekawiej:)
Dorzucam cos dzisiejszego:)
nie oksydowala bpo bardziej spodobaly mi sie takie. gdybym zaoksydowala jestem pewna ze bardzio bym tego zalowala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum