Jejku dziękuję Wam za wszystkie pochwały. Właśnie wróciłam z targów i jestem padnięta. Jutro a najpóźniej pojutrze wrzucę parę fotek z tej imprezy. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam ponieważ jutro już jest ostatni dzień na zwiedzanie.
;)Witam moje kochane CRAFTLADIES w końcu skończyła się wystawa, było bardzo, ale to bardzo miło, znowu dużo znajomości, pomysłów itp. Wrzucam moją pracę którą przygotowałam specjalnie na tą okazję. Teraz czekam na Waszą opinię. Mam nadzieję że spodoba Wam się. Więcej niestety nie udało mi się zrobić. Przepraszam za jakość zdjęcia ale musiałam logo wymazać
DSCN2763.JPG SUROWIEC: koral, bursztyn(nie kiedy rzeźbiony przeze mnie) , blacha srebrna (oksydowana w niektórych wisiorkach ) oraz mój najukochańszy filc, który otrzymałam dzień przed otwarciem wystawy.
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Marzec 2008, 20:27
amberek, o kurczę, ale pojechałaś! świetnie Ci wyszło połączenie filcu z resztą, zastanawiałam się jak będziesz chciała to zrobić (myślałam o dodaniu korali) a pomysł z "dredami" jest super! bransoletka też cudowna i ładnie opleciona drutem. chciałam się wybrać na targi, ale cena mnie odstraszyła podobno było też stoisko z kapeluszami filcowymi?
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Marzec 2008, 20:35
amberek, dla mnie miałaś zaproszenie? buuu... to teraz ja jestem zła na Ciebie, że nie dałaś znać kurczę, mam nadzieję, że będę mogła Cię odwiedzić w galerii i mnie nie zabijesz . a nie ma jakiejś relacji w necie ze zdjęciami wystawców? (tzn ich prac, nie osób )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum