A moj post coś zeżarło.Napisałam, ze bardzo podobają mi sie te z bursztynami , i pytałam czy te sznurki to z filcu. Teraz doczytałam, ze sa z filcu. Amberek sama sfilcowałaś dredy?
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
amberek, dla mnie miałaś zaproszenie? buuu... to teraz ja jestem zła na Ciebie, że nie dałaś znać kurczę, mam nadzieję, że będę mogła Cię odwiedzić w galerii i mnie nie zabijesz . a nie ma jakiejś relacji w necie ze zdjęciami wystawców? (tzn ich prac, nie osób )
Myślałam że się odezwiesz a prace które artyści wystawiali to możesz trochę zobaczyć na głównej stronce amberif.pl ale to jest kropla w morzu ( niestety).Galerię otwieram po świętach. Muszę nabrać trochę siły po wystawie.
rozella napisał/a:
A moj post coś zeżarło.Napisałam, ze bardzo podobają mi sie te z bursztynami , i pytałam czy te sznurki to z filcu. Teraz doczytałam, ze sa z filcu. Amberek sama sfilcowałaś dredy?
Rozzelko pewnie że sama, czesankę otrzymałam w sobotę (mój mąż ją odebrał bo ja do niedzieli byłam w Warszawie na giełdzie minerałów i przyjechałam w nocy) dredy zaczęłam tworzyć(uczyć się) od poniedziałku wieczór do wtorku czwartej nad ranem, a we wtorek o 10.00 było otwarcie wystawy. Była ostra jazda. Dałam radę.
Bardzo ładne prace! Zestawienie filcu i srebra - cudowne! Brązy są moimi faworytami, ale na resztę też nie pogniewałabym się! Po takich cudeńkach odwaga cywilna mnie opuszcza...co też ja tu pokazuję?!
_________________ Czy nie lepiej byłoby, zamiast tępić zło, szerzyć dobro?
Antoine De Saint – Exupery
http://www.siodmezyczenie.yoyo.pl
mój nr ICQ 395950618
A teraz to się dopiero zdenerwowałam na dobre!
Od 10 lat biegam na targi bursztynu i ani razu Amberek do mnie nie pomachałaś W tym roku też byłam, ale jakoś nie miałam szczęścia Cię zlokalizowć, gdzie miałaś swoje stoisko? Zatrzymywałam się przy stoiskach gdzie tylko widziałam bursztyn+filc, ale w tym roku uległam urokowi kapeluszy - zachorowałam na takie cudo, tylko cena mnie powstrzymała!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum