Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2147 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 26 Luty 2008, 22:09
Już przeniesione. Amberek, daj znać jaki chcesz mieć tytuł, to zmienię, na razie dałam jaki widać u góry. A prace świetne, ta trzecia podoba mi się najbardziej
Kochana zebrzyco jesteś cudowna wielkie dzięki za pomoc nie poradziłabym sobie bez Ciebie nawet tytułu nie potrafię zmienić Czy możesz mi w tym pomóc i zmienić na np. Morska Otchłań (nie wiem czy to dobry pomysł)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2147 Skąd: Lublin
Wysłany: 26 Luty 2008, 22:37
Nie ma sprawy. Jeżeli chcesz coś zmieniać w napisanym wcześniej poście, klikasz w ikonkę po prawej jego stronie z napisem "edytuj" robisz zmiany w poście, a następnie klikasz na dole strony ikonkę "wyślij". A w razie czego jak coś idzie nie tak, możesz napisać do którejś z moderatorek, na pewno pomogą.
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 26 Luty 2008, 22:47
no proszę! w takim razie masz styl bursztynowy jedyny w swoim rodzaju, a na pewno jedyny w gdańsku . dziękuję za zaproszenie do Twojego sklepiku chętnie wpadnę, ale obecnie mam baardzo mało czasu (choć w centrum jestem codziennie). już parę razy oglądałam Twoje prace zza szyby
Kochana królewno dziękuję Ci za to. Mam nadzieję że zaskoczyłam Cię mile. Teraz właśnie przygotowuję się na wystawę (Amberif) a chcę się pochwalić tym że właśnie jedno z moich prac trafiło na wystawę w ubiegłym roku i zostałam wyróżniona za pomysłowość. Bardzo się z tego ucieszyłam ponieważ nigdy w życiu nie zdobyłam takich wyróżnień. i dlatego postanowiłam nauczyć się czegoś innego, czegoś co też będzie mi sprawiało taką samą przyjemność jak drewno dodając do niego przepiękny filc w połączeniu z bursztynkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum