Jak każda kobieta zapragnęłam mieć coś do przyozdobienia i zrobiłam sobie kilka naszyjników. Nie są to jakieś wytworne propozycje, bo nie dysponuję odpowiednim zapleczem materiałowym, prace powstały raczej z potrzeby chwili.
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 339 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 19:30
Manualna, to ja, w taki razie, życzyłabym Ci więcej takich potrzeb chwili!
Bardzo stylowe i eleganckie, ale nie nudne, tylko z charakterem. Absolutnie nie potrafię wybrać, które podobają mi się najbardziej.
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 323 Skąd: Kraków
Wysłany: 14 Kwiecień 2008, 19:36
Zupełnie nie mój zestaw kolorystyczny, ale to nie przeszkadza temu, żeby mi się podobały. Są śliczne, najbardziej chyba... nie, nie wiem, wszystkie są najbardziej
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy,
On czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw.
Bardzo ładny jest ten ze srebrnymi kostkami z pierwszego postu pierwszy i w ostatnim rzucie z koralem i srebrnymi dyskami. Trochę mi tam nie pasują te jasne kamienie o blado niebieskim zabarwieniu, ale byc moze mi sie wydaje tylko ze maja taki kolor.
Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 10:35
Boskie sa te ze srebrem!! manualna ostatnio wszedzie na ciebie trafiam to chyba przeznaczenie ten z koralem koralowcem i howlitrem niesamowicie mi sie podoba
Dzięki za komplementy, mam jeszcze trochę fotek naszyjników, które bardzo mnie ratowały w okresie świąt jako prezenty dla rodziny. Jak poszperam i znajdę to chętnie jeszcze coś pokażę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum