wstyd przyznać,ale dopiero dzisiaj trafiłam na tę stronkę
no i oczywiście z wrażenia wystawiłam
masz głowę pełną niesamowitych i bardzo oryginalnych pomysłów...
tylko pozazdrościć i oby tak dalej
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
chyba w każdym z Nas jest trochę z lenia...
ale Ja wiem z autopsji,że najlepsze prace powstają najczęściej po długiej przerwie -
wtedy człowiek ma takie jakby świeższe spojrzenie i większy dystans do tego co robi...
oczywiście nad leniem trzeba panować... tego Ci więc i życzę
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Październik 2007, 12:22
najgorsze, ze jadę już na oparach części zegarowych nie mówiąc nic o porcelankach tarczowych (czy też odwrotnie ) a ile przez to zamówień straciłam oj głowa boli
teraz eksperymentuję z .... a dzisiaj powinna dojść paczuszka z minerałami i srebrem
acha i lenistwo opanowało w fotografi. mam kilka wyrobów do obfocenia ale zabrać się nie mogę
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2916 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Październik 2007, 19:08
pierwsze, pierwsze!
w drugich zastosowałabym szpilki, bo te loopy pod koralikami tak ogromniasto wyglądają, ale może w rzeczywistości może to wygląda inaczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum