Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 09:56
planuję zakup lutownicy. myślę że to urządzenie da mi większe możliwości niż linki i zaciski. a pomysł warto ropzwijać
zastanawiam się czy moje zainteresowania nie sa dziedziczne: mój dziadek był złotnikiem i zegarmistrzem. Szkoda, ze nie miałam okazji poduczyć się od niego fachu jubilerskiego
Lula
ale podobno jest możliwość zrobienia szybkiego kursu jubilerskiego,ale w srebrze nie w złocie (płatne) , moja kuzynka pare lat temu zanim wyjechała do USA to go właśnie robiła w Krakowie żeby tam znależć prace( bo skończyła A.Rolniczą),niestety nie dowiem się jak i gdzie
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 10:14
halszka, dzieki za podpowiedź. Będę musiała się zainteresować tematem.
chciałabym rozwinąc swoje umiejętności a poprzez porady w necie i własne ćwiczenia mogę dojść tylko do pewnego poziomu, potem ani rusz.
Na razie jest jednak wiele rzeczy których mogę nauczyć się sama
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 10:58
chciałam sobie rekina w buzi zrobić
a serio to myślałam o biżuterii zębatej ale to chyba zbyt radykalny pomysł w każdym razie zęby przeszły koło nosa a dzięki temu trafiłam na tarcze porcelanowe
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 08:42
Lula rewelacja i pomysł i wykonanie, w zyciu nie myślałam że części zegarowe tak ładnie wyglądają myślę jakbyśmy mieszkali np. w USA, to mogłabyś sprzedwać swoje cudeńka za niezłe pieniążki....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum