Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Lipiec 2008, 21:56
kwiatek jakoś do mnie nie przemawia, za to torebeczka pierwsza klasa, albo nawet ekstraklasa! kolorki super, gratuluję ufarbowanie zieleni, bo mi jeszcze nigdy tak ładnie nie wyszła
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Sierpień 2008, 10:53
Bergamotko - pięknie te Twoje prace się prezentują. Przeglądając Twój wątek z radością odkrywałam jak Twoja umiejętność filcowania się rozwija - od prostych form do coraz bardziej skomplikowanych (kształt, kolory) - pocieszające to dla mnie, bo oznacza, że jeśli czegoś się chce i pracuje się nad tym, to można dojść do świetnych efektów. Nie wiem, czy mi się uda, ale tak jakoś się czuję podniesiona na duchu - wiem, że nie obędzie się bez upadków, ale trzeba próbować W związku z tym w przyszłym tygodniu jadę po czesankę
kwiatuszek bardzo kwiatkowy, już widzę jak świetnie komponuje się z czarnym, pomarańczowym lub zielonym sweterkiem. a etui??? fajoskie jak mawia mój stylista nadworny- synuś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum