Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Marzec 2008, 21:07
Królewno, ja jestem zadowolona z tych zdjęć
Ale lubię fotografować i po prostu marzy mi się jeszcze wielu rzeczy nauczyć... no i ciutkę doposażyć, nie za dużo, ze dwa obiektywy i lampa Tak liczę, że to jakieś 2 lata wrzucania do świnki...
Dzięki dziewczynki
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Nie chciałabym ,aby to co napiszę w jakiś sposób uraziło inne dziewczyny. Jednak nie potraficie sobie wyobrazic mojej radości, kiedy na przesyłce zobaczyłam nazwę miasta, skąd została nadesłana. A jeszcze jak zaobaczyłam to cudo z filcu, mojego ukochanego "materiału".... Powiem wprost, marzyłam o czymś ,co zrobiłaby dla mnie z filcu Ola. Marzenie się spełniło. Jestem naprawdę szczęśliwa ,patrząc na moją Japoneczkę. Gdyby nie moja durnota komputerowa , wkleiłabym fotki i zobaczyłybyście prześliczną, kokardę jaką ma we włosach laleczka. TO wprost niesamowite. Olu chcesz czy też nie chcesz, wiem, ze to CIę krępuje i wpędza z w zakłopotanie , jednak powiem kolejny raz. RObisz przepiękne prace pod każdym względem.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2916 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Marzec 2008, 15:23
Olu no wiesz gdybyś jakimś cudem, kiedyś była niezadowolona ze swoich filcowanek - to wiesz - zamiast je wyrzucać czy przerabiać po prostu zapakuj mi - ja się nimi bardzo dobrze zaopiekuję
wciąż nie mogę wyjść z podziwu, jak Ty to robisz, że Twoje laleczki są takie... gładkie. takie równiutkie. śliczne. ja na razie nie mam czasu nawet wejść na craftladies, a co dopiero doszkalać się w kwestii "igiełkowania" co nie zmienia faktu, że chciałabym dojśc do takiej perfekcji jak Ty
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1259 Skąd: z Poznania
Wysłany: 24 Marzec 2008, 08:01
Piękna Mi się kojarzy z jakąś bajką dla dzieci, o małej istotce, tylko jeszcze się nie zdecydowałam, czy to z Panią Łyżeczką, czy z Małą Czarownicą, czy z kimś z Doliny Muminków
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Zdecydowanie Pani Łyżeczka a może raczej Pani Torebeczka,cudna i dopracowana,"pancerna"... Pani Olu,jestem jak zawsze pod wrażeniem....
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 686 Skąd: Kraków
Wysłany: 24 Marzec 2008, 23:21
Oleńko, laleczka cudowna, zdjęcia ujmujące. Lala i cała jej otoczka jak zwykle bajkowa. No i znowu zobaczyłam Twoje obrazki i zrobiło mi się cieplutko wokół serduszka
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Wysłany: 3 Kwiecień 2008, 21:53
tez tak che umeić !!! Olu śliczne te twoje maleństwa obejrzałam wszystkie prace i musze przyznac że strasznie mi sie podoba owieczka taka śliczna landrynkowa mam andziej z euda mi sie kiedyś ufilcowac coś równie ureczego a mam pytanie techniczne czy na sam koniec filcujesz jedną czy kilkoma igiełkami ??
Olu, wczoraj przywitałam się z wszystkimi craftladies i mogę wreszcie napisać jak bardzo podziwiam Twoje prace. Idealne wykonanie i wspaniałe kolory! Jesteś moją wielką "motywatorką" do kłucia sobie paluchów
Nie wiem czy mnie pamiętasz, pisałam do Ciebie kiedyś na PW i pytałam o Twoje magnesiki. Dziękuję za pomoc. Magnesiki to super frajda dla mnie ale filcowanie - mmm....iodzio
Pozdrawiam serdecznie i gratuluję talentu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum