Przedstawiam torebkę, którą zaprezentowałam w ramach konkursu "Czym kobieta otacza się na wiosnę"
Torebka jest w 100% autorska, wykonana z własnoręcznie barwionej czesanki, filcowana na mokro i na sucho. Walczyłam z nią 3 dni i przyznaję, że nie było łatwo, bo jest to druga w moim życiu filcowa torba.
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Marzec 2008, 16:02
Manualna, świetna torba, gratulacje szczególne za wielkość - jak się nie ma wprawy to ciężko jest "opanować" taką dużą powierzchnię czesanki żeby się nie rozlazła. naprawdę
tak wspaniała to mało powiedziane... rewelacyjna... GRATULUJę... no i oczywiście był to mój typ nr jeden w konkursie tym bardziej się cieszę, że wygrałaś
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Manualna, również tutaj, indywidualnie, serdecznie gratuluję wygranej
Jestem pod wrażeniem ... filcowanie to dla mnie czarna magia Wyobrażam sobie, że pewnie coś malutkiego dałabym radę zdziałać, ale torba ...... podziwiam i padam na twarz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum